Alexandria, fără apă curentă

Alexandria, fără apă curentă

Alexăndrenii au stat, ieri, fără apă rece la robinete. Timp de mai multe ore, reprezentanții operatorului economic de distribuire a apei curente menajere, SC Apa Serv Alexandria, au avut intervenții la unul dintre punctele termice.

În ziua de marți, între orele 9-16, zona centrală a municipiului reședință de județ, în speță împrejurul pieței și blocurile UJCC, H127, de la T1 la T4, G3, de la K5 la K7, de la L7 la L9, a fost lipsită de lichidul vital.

Potrivit unor angajați ai societății, lucrarea de reabilitare a hidroforului care aparține  Punctului Termic nr. 9 au constituit motivul sistării apei.

Acesta nu este primul caz de întrerupere, astfel de lipsuri fiind la ordinea zilei în ultima vreme, mai precis, de când a început implementarea proiectului de modernizare a sistemului apă-canal.

Sursa :informatiateleormanului.net

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Pensiunea - Restaurant Casa PaPaCip

Pensiunea - Restaurant Casa PaPaCip este un loc discret si retras, in care intotdeauna vei gasi un loc rezervat special pentru tine, ideal pentru un pranz sau o cina de afaceri, pentru o seara cu familia sau prietenii la preturi decente.


Citeste tot ...

Rovi's restaurant bar

Rovi's Restaurant & Bar, unde poti manca bine sau poti servi o cafea intr-o atmosfera foarte placuta si servicii fara cusur. Pentru papile si pentru spirit!


Citeste tot ...

http://b.artbetting.net/

UK Bookmaker http://f.artbetting.net
Reviw on bokmaker Number 1 in uk http://w.artbetting.net/ William Hill
Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes http://l.artbetting.net/ full information