Funcționarul public de la Zimnicea, acuzat de viol : ” Akm uite nu mai plouă, că scriți voi de mine,îmi crește valoarea!”

Funcționarul public de la Zimnicea, acuzat de viol Un funcționar public din Primăria Zimnicea este acuzat de viol și se află în cercetarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman și a Inspectoratului Județean de Poliție.Părinții unei fete de 15 ani au depus plângere împotriva sa pentru viol și raporturi sexuale cu o minoră. Scandalul a luat amploare în Zimnicea, orășelul împărțindu-se, oarecum, în două tabere: cei care se abțin să-și dea cu părerea despre Ionuț Drăguț și cei care îl acuză. Potrivit unor surse judiciare, funcționarul nu ar fi la prima abatere, el având la activ încă un dosar penal pentru viol, pedeapsa fiind executată cu închisoarea.

Angajatul Primăriei Zimnicea nu se sfiește să amenințe pe o rețea de socializare pe oricine comentează sau își dă cu părerea despre acuzațiile de viol. Multe dintre replicile sale sunt năucitoare, și n-ai zice că aparțin unui funcționar plătit din banii contribuabililor, de la care te-ai aștepta la o anume conduită, ci mai degrabă că ar aparține unui interlop căruia vocabularul din închisoare nu îi este deloc străin.

” Pai mai fraiere am credibilitate ca eu cunosc toate tarfele jegoase mai al;es din
zimnicea,inclusiv pe cele masculine. tu ce mortii tai credibilitate ai,ii sugeti p… lui mara scrieti de cine vreti si gata a ti pus o de salariu,nici in p….. nu ma doare poti sa postezi in fiecare ora cine stie cunoaste”, este un comentariu al funcționarului la adresa unui ”opozant”. Cât despre acuzațiile legate de viol, mediatizate în ultima vreme, Ion Drăguț, dă se înțeles că nu este foarte afectat : ” Akm uite nu mai ploua ca scriti voi de mine,imi creste valoarea fraiere jegos :))))))”.

Citeste si: Un viol trecut sub tăcere?!

Cazul fetiței de 15 ani, care îl acuză pe Ionuț Drăguț, funcționar în Primăria Zimnicea, de viol, se află în atenția Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman și a Inspectoratului Județean de Poliție, iar cercetările continuă.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Pensiunea - Restaurant Casa PaPaCip

Pensiunea - Restaurant Casa PaPaCip este un loc discret si retras, in care intotdeauna vei gasi un loc rezervat special pentru tine, ideal pentru un pranz sau o cina de afaceri, pentru o seara cu familia sau prietenii la preturi decente.


Citeste tot ...

Rovi's restaurant bar

Rovi's Restaurant & Bar, unde poti manca bine sau poti servi o cafea intr-o atmosfera foarte placuta si servicii fara cusur. Pentru papile si pentru spirit!


Citeste tot ...

http://b.artbetting.net/

UK Bookmaker http://f.artbetting.net
Reviw on bokmaker Number 1 in uk http://w.artbetting.net/ William Hill
Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes http://l.artbetting.net/ full information