Furturile auto iau amploare! Cum operează hoții din mașini

Vezi aici cum operează, mai nou, hoții de mașini!În Teleorman, se fură, de sărăcie. Este concluzia la care au ajuns, recent și reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Teleorman, făcând o statistică a furturilor pe primul trimestru al anului.

 

Și astfel, oamenii legii au constatat că județul este fruntaș la acest capitol. Peste 1400 de infracțiuni de furt s-au înregistrat în Teleorman, în primul trimestru al acestui an. Trendul este unul crescător, față de anul trecut și față de media pe țară.


Dacă la nivel național media este de 5%, în Teleorman, media furturilor este de 7%. Au luat amploare și furturile din mașini și, după ultimele cazuri ajunse în atenția polițiștilor, se pare că hoții sunt din ce în ce mai ingenuoași.

 Mare i-a fost mirarea unui alexăndrean care și-a găsit, recent, dimineața, mașina de marfă, prădată de hoți. ȘI mai mare le-a fost mirarea polițiștilor când au văzut modul de operare al hoților. Capota mașinii a fost găurită în așa fel încât hoții să ajungă la borna de la baterie și să decupleze alarma. Odată dezarmată alarma, hoții au avut acces, în liniște, în autoturism și au luat tot ce i-a tentat.

 Imaginile cu autoturismul jefuit sunt grăitoare pentru inventivitatea hoților.

Furturile auto iau amploare! Cum operează hoții din mașini

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Pensiunea - Restaurant Casa PaPaCip

Pensiunea - Restaurant Casa PaPaCip este un loc discret si retras, in care intotdeauna vei gasi un loc rezervat special pentru tine, ideal pentru un pranz sau o cina de afaceri, pentru o seara cu familia sau prietenii la preturi decente.


Citeste tot ...

Rovi's restaurant bar

Rovi's Restaurant & Bar, unde poti manca bine sau poti servi o cafea intr-o atmosfera foarte placuta si servicii fara cusur. Pentru papile si pentru spirit!


Citeste tot ...

http://b.artbetting.net/

UK Bookmaker http://f.artbetting.net
Reviw on bokmaker Number 1 in uk http://w.artbetting.net/ William Hill
Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes http://l.artbetting.net/ full information