ATENȚIE! Cod galben de furtună în Teleorman

ATENȚIE! Cod galben de furtună în TeleormanMeteorologii au emis o avertizare de cod galben pentru mai multe județe din țară, printre care se numără și Teleormanul.

 

„În intervalul 14:15 - 16:15 pe arii extinse din judeţul Teleorman se vor semnala fenomene meteorologice ieşite din comun. Sunt aşteptate frecvente descarcari electrice, intensificari ale vantului, precipitatii ce pot depasi 15 l/mp, grindina de mici dimensiuni”, se arată în avertizarea ANM.

Furtuna se va abate, potrivit meteorologilor, îndeosebi în partea de nord a județului unde sunt anunțate ploi abundente, vânt puternic și grindină.

Ploile vor continua și mâine, în multe zone din țară și sunt șanse ca avertizarea de cod galben să se prelungească și în Teleorman.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Pensiunea - Restaurant Casa PaPaCip

Pensiunea - Restaurant Casa PaPaCip este un loc discret si retras, in care intotdeauna vei gasi un loc rezervat special pentru tine, ideal pentru un pranz sau o cina de afaceri, pentru o seara cu familia sau prietenii la preturi decente.


Citeste tot ...

Rovi's restaurant bar

Rovi's Restaurant & Bar, unde poti manca bine sau poti servi o cafea intr-o atmosfera foarte placuta si servicii fara cusur. Pentru papile si pentru spirit!


Citeste tot ...

http://b.artbetting.net/

UK Bookmaker http://f.artbetting.net
Reviw on bokmaker Number 1 in uk http://w.artbetting.net/ William Hill
Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes http://l.artbetting.net/ full information