Rezultate bombă la BACALAUREAT 2013. În Teleorman, promovabilitate mai mare decât anul trecut!

Rezultate bombă la BACALAUREAT 2013.  În Teleorman, promovabilitate mai mare decât anul trecut!După centralizarea a 93,7% din date, Ministerul Educației a comunicat faptul că 62,09% dintre candidații la bacalaureat din promoția 2012-2013 și 31,01% dintre absolvenții promoțiilor anterioare au promovat bacalaureatul.

 

Rata totală de promovabilitate, la nivel național, este de 55% În aproape toate județele procentele de promovabilitate sunt mai mari decât anul trecut.

Nici Teleormanul nu face excepție. Se pare că , în județ,  promovabilitatea la prima sesiune a bacalaureatului din acest an mai mare decât cea de anul trecut, cu peste 10%.

Anul trecut, în sesiunea iunie-iulie a examenului de bacalaureat, au promovat doar 27,83% dintre candidații teleormăneni, județul clasându-se pe un loc rușinos la nivel național.

În 2011, rata promovabilității a fost de 46%. Potrivit, Ministerului Educației, primele rezultate se vor afișa în prima parte a zilei de mâine.

 Rezultatele la bacalaureat se vor afișa aici!

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Pensiunea - Restaurant Casa PaPaCip

Pensiunea - Restaurant Casa PaPaCip este un loc discret si retras, in care intotdeauna vei gasi un loc rezervat special pentru tine, ideal pentru un pranz sau o cina de afaceri, pentru o seara cu familia sau prietenii la preturi decente.


Citeste tot ...

Rovi's restaurant bar

Rovi's Restaurant & Bar, unde poti manca bine sau poti servi o cafea intr-o atmosfera foarte placuta si servicii fara cusur. Pentru papile si pentru spirit!


Citeste tot ...

http://b.artbetting.net/

UK Bookmaker http://f.artbetting.net
Reviw on bokmaker Number 1 in uk http://w.artbetting.net/ William Hill
Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes http://l.artbetting.net/ full information