BACALAUREAT 2013 Promovabilitate de 35,22% în Teleorman

BACALAUREAT 2013 Promovabilitate de 35,22% în TeleormanMinisterul Educației a comunicat rezultatele parțiale la bacalaureat, după centralizarea a 98,3% din date. În Teleorman, promovabilitatea este de 35,22%.

 

Cel mai prost stau elevii de la filiera tehnologică. Doar 7,68% dintre elevii acestor clase au promovat bacalaureatul. Au trecut cu bine de bac, 55,70% dintre elevii filierei teoretice. În ceea ce privește filiera vocațională, promovabilitatea a fost de 52, 67%.

Au reușit să promoveze bacalaureatul 40,39% dintre candidații promoției 2012-2013, dar s-a ajuns la procentul de 35,22% din cauza faptului că au picat masiv candidații din promoțiile anterioare.

Comparativ cu alte județe, rezultatele parțiale ale examenului de bacalaureat din Teleorman pot fi catalogate drept slabe.

Doar Ilfovul are un procent de promovabilitate mai mic, până acum. Rezultatele se vor afișa pe portalul edu, în prima parte a zilei de mâine.

Aici se vor afișa rezultatele la bacalaureat

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Pensiunea - Restaurant Casa PaPaCip

Pensiunea - Restaurant Casa PaPaCip este un loc discret si retras, in care intotdeauna vei gasi un loc rezervat special pentru tine, ideal pentru un pranz sau o cina de afaceri, pentru o seara cu familia sau prietenii la preturi decente.


Citeste tot ...

Rovi's restaurant bar

Rovi's Restaurant & Bar, unde poti manca bine sau poti servi o cafea intr-o atmosfera foarte placuta si servicii fara cusur. Pentru papile si pentru spirit!


Citeste tot ...

http://b.artbetting.net/

UK Bookmaker http://f.artbetting.net
Reviw on bokmaker Number 1 in uk http://w.artbetting.net/ William Hill
Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes http://l.artbetting.net/ full information