REZULTATE BACALAUREAT 2013 Vezi aici notele elevilor din Teleorman!

REZULTATE BACALAUREAT 2013 Vezi aici notele elevilor din Teleorman! Ministerul Educației a publicat pe portalul edu rezultatele la bacalaureat. Rezultatele din Teleorman, comparativ cu alte județe, sunt foarte proaste.

 

Doar 1330 de candidați, din 4085 , au promovat bacalaureatul. 2755 de elevi teleormăneni au picat bacalaureatul, pentru că nu au reușit să obțină media 6.00.

Două eleve din județ au reușit să obțină media 10.00 la examenul de bacalaureat. Bălașa Andreea Daniela de la Liceul teoretic ” Marin Preda” din Turnu Măgurele și Stancu Adriana de la Liceul Pedagogic ” Mircea Scarlat” au promovat bacalaureatul cu 10 pe linie.

 

Vezi aici notele elevilor din Teleorman

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Pensiunea - Restaurant Casa PaPaCip

Pensiunea - Restaurant Casa PaPaCip este un loc discret si retras, in care intotdeauna vei gasi un loc rezervat special pentru tine, ideal pentru un pranz sau o cina de afaceri, pentru o seara cu familia sau prietenii la preturi decente.


Citeste tot ...

Rovi's restaurant bar

Rovi's Restaurant & Bar, unde poti manca bine sau poti servi o cafea intr-o atmosfera foarte placuta si servicii fara cusur. Pentru papile si pentru spirit!


Citeste tot ...

http://b.artbetting.net/

UK Bookmaker http://f.artbetting.net
Reviw on bokmaker Number 1 in uk http://w.artbetting.net/ William Hill
Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes http://l.artbetting.net/ full information