Gianni Miloș, noul șef al Poliției din Zimnicea

Gianni Miloș, noul șef al Poliției din ZimniceaConducerea Inspectoratului Județean de Poliție Teleorman a aprobat cererea de eliberare din funcție făcută de șeful Poliției Zimnicea, Voinea Cătălin și i-a găsit înlocuitor.”Începând cu data de 08.07.2013, Comisar şef de poliţie Voinea Mihăiță Cătălin  a fost eliberat din funcţia de Şef al Poliţiei oraşului Zimnicea, la solicitarea sa, din motive personale şi neimputabile şi numit pe o funcţie de ofiţer specialist la Serviciul de Investigare a Fraudelor.

Cu aceeaşi dată, Comisar şef de poliţie MILOŞ GIANNI NANTI NICUŞOR a fost eliberat din funcţia de Adjunct al Şefului Poliţiei municipiului Alexandria, din motive neimputabile şi numit în funcţia de Şef al Poliţiei oraşului Zimnicea”, se arată într-un comunical emis de IPJ Teleorman.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Pensiunea - Restaurant Casa PaPaCip

Pensiunea - Restaurant Casa PaPaCip este un loc discret si retras, in care intotdeauna vei gasi un loc rezervat special pentru tine, ideal pentru un pranz sau o cina de afaceri, pentru o seara cu familia sau prietenii la preturi decente.


Citeste tot ...

Rovi's restaurant bar

Rovi's Restaurant & Bar, unde poti manca bine sau poti servi o cafea intr-o atmosfera foarte placuta si servicii fara cusur. Pentru papile si pentru spirit!


Citeste tot ...

http://b.artbetting.net/

UK Bookmaker http://f.artbetting.net
Reviw on bokmaker Number 1 in uk http://w.artbetting.net/ William Hill
Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes http://l.artbetting.net/ full information