Minoră dispărută de la domiciliu

Minoră dispărută de la domiciliuA dispărut de acasă  o minoră de 16 ani din comuna Ciuperceni. După cum anunţă IPJ Teleorman, Ionel Laura Elena, în vârstă de 16 ani, a plecat voluntar, la data de 03.07.2013, de la domiciliul său din comuna Ciuperceni, jud. Teleorman.

 

Minora are următoarele semnalmente:înălţime - 1,60 m, păr drept, lung, vopsit blond,ochi albaştri. Semne particulare:cicatrice postoperatorie în zona abdominală.Minora este elevă la Liceul Tehnologic Sf. Haralambie din Turnu-Măgurele.

Tanara a mai plecat de câteva ori de acasă, fiind adusă la domiciliu cu Poliţia. Cum tinerii din ziua de azi au activitate maximă pe Facebook, am căutat să vedem ultima postare a fetei. Sâmbătă, 6 iulie,la ora 21.06, a postat o fotografie, iar marti a dat like la o melodie, fapt care arată că nu este răpită sau victima traficanţilor de carne vie.

Persoanele care pot furniza informaţii despre aceasta sunt rugate să contacteze Inspectoratul de Poliţie Judeţean Teleorman la tel. 0247/407.164 - Biroul Urmăriri, să informeze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la telefonul de urgenţe - 112.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Pensiunea - Restaurant Casa PaPaCip

Pensiunea - Restaurant Casa PaPaCip este un loc discret si retras, in care intotdeauna vei gasi un loc rezervat special pentru tine, ideal pentru un pranz sau o cina de afaceri, pentru o seara cu familia sau prietenii la preturi decente.


Citeste tot ...

Rovi's restaurant bar

Rovi's Restaurant & Bar, unde poti manca bine sau poti servi o cafea intr-o atmosfera foarte placuta si servicii fara cusur. Pentru papile si pentru spirit!


Citeste tot ...

http://b.artbetting.net/

UK Bookmaker http://f.artbetting.net
Reviw on bokmaker Number 1 in uk http://w.artbetting.net/ William Hill
Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes http://l.artbetting.net/ full information