Percheziții în Teleorman! Au fost ridicate 20 de persoane

Percheziții în Teleorman! Au fost ridicate 20 de persoane20 bărbaţi, cu vârste între 24 şi 59 de ani, au fost depistaţi şi urmează să fie conduşi la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov pentru audieri şi luarea măsurilor legale, în urma perchezițiilor de azi-dimineață.

 

De asemenea, în urma acțiunii, au fost descoperite trei tone de produse petroliere.Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a suspecţilor.

Trupe speciale de intervenție ale SIAS și 200 de polițiși au descins, în această dimineață, la domiciliile a 20 de persoane din Bucureşti, Ilfov, Călăraşi, Teleorman şi Giurgiu.

Persoanele vizate sunt suspectate că au furat produse petroliere dintr-un depozit din Ilfov, prejudiciul produs fiind estimat la 240.000 de lei. Anchetatorii au date că 20 de membri ai grupării "Ivan" ar fi furat benzină şi motorină dintr-un depozit din Ilfov, cu sprijinul agenţilor de pază.

Produsele petroliere furate erau transportate cu maşini neînmatriculate şi vândute sub preţul pieţei, cu 4,5 lei litrul. Membrii grupării infracţionale sunt în antenţia anchetatorilor din 2010, acţiunea fiind sprijinită de Serviciul Român de Informaţii şi Direcţia de Informaţii şi Protecţie Internă.

Suspecții ridicați în urma perchezițiilor vor fi duși la audieri la sediul Inspectoratului de Poliţie al judeţului Ilfov.

Sursa:Teleorman24.ro

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Pensiunea - Restaurant Casa PaPaCip

Pensiunea - Restaurant Casa PaPaCip este un loc discret si retras, in care intotdeauna vei gasi un loc rezervat special pentru tine, ideal pentru un pranz sau o cina de afaceri, pentru o seara cu familia sau prietenii la preturi decente.


Citeste tot ...

Rovi's restaurant bar

Rovi's Restaurant & Bar, unde poti manca bine sau poti servi o cafea intr-o atmosfera foarte placuta si servicii fara cusur. Pentru papile si pentru spirit!


Citeste tot ...

http://b.artbetting.net/

UK Bookmaker http://f.artbetting.net
Reviw on bokmaker Number 1 in uk http://w.artbetting.net/ William Hill
Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes http://l.artbetting.net/ full information