Accident pe E 70!

Accident pe E 70! Un accident de circulație s-a petrecut, azi-dimineață, pe E 70, între locaitățile Vitănești și Văceni. Un autoturism marca Logan s-a răsturnat, iar pasagerul din dreapta a rămas blocat în mașină.

 

Echipajul de descarcerare al Detașamentului de Pompieri Alexandria a fost solicitat să intervină.

”La sosirea echipajului de pompieri, șoferul era ieșit din autoturismul răsturnat, iar pasagerul din dreapta, Florentina V., de 40 de ani, era blocată în caroseria deformată, fiind necesară intervenția cu accesoriile de descarcerare din dotarea autospecialei.

În mai puțin de 5 minute, victima a fost eliberată, fiind apoi preluată de către membrii echipajului de ambulanță (SAJ), care a transportat-o de urgență la spital”, se arată într-un comunicat emis de ISU Teleorman. Cazul a fost preluat de poliție pentru cercetări.Relateaza Teleorman24.ro

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Pensiunea - Restaurant Casa PaPaCip

Pensiunea - Restaurant Casa PaPaCip este un loc discret si retras, in care intotdeauna vei gasi un loc rezervat special pentru tine, ideal pentru un pranz sau o cina de afaceri, pentru o seara cu familia sau prietenii la preturi decente.


Citeste tot ...

Rovi's restaurant bar

Rovi's Restaurant & Bar, unde poti manca bine sau poti servi o cafea intr-o atmosfera foarte placuta si servicii fara cusur. Pentru papile si pentru spirit!


Citeste tot ...

http://b.artbetting.net/

UK Bookmaker http://f.artbetting.net
Reviw on bokmaker Number 1 in uk http://w.artbetting.net/ William Hill
Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes http://l.artbetting.net/ full information