Asistenta TURMENTATĂ s-a întors la Serviciul de Ambulanță Teleorman/VIDEO

Asistenta TURMENTATĂ s-a întors la Serviciul de Ambulanță Teleorman/VIDEO

Livia Enache, asistentă la Serviciul de Ambulanță Teleorman, s-a întors la serviciu, după ce a câștigat în instanță procesul împotriva angajatorului.


Povestea acestei doamne este aproape amuzantă, dacă ar fi să ne referim strict la giumbușlucurile sale, deja notorii în lumea medicală.
Asistenta a rămas fără loc de muncă în urmă cu câteva luni, după ce a fost reclamată de familia unui pacient că s-a deplasat la solicitare în stare de ebrietate.
Abia în urma acestei sesizări, mai marii de la Ambulanță s-au văzut obligați să ia măsuri, deși euforia cotidiană a  angajatei nu era un secret pentru nimeni. Doamna turmentată a fost condusă la Spitalul Județean, unde i s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Apoi a intrat în ”stand by”... până a venit rezultatul, care s-a dovedit a fi destul de ”generos” ca valoare.
În urma acestei ” descoperiri”, asistentei i s-a desfăcut contractul de muncă...final de poveste...într-o țară civilizată. Nu și la noi, însă.
În România, după un lucru corect, niciodată nu urmează PUNCT, ci VIRGULĂ, așa că povestea a continuat.
Livia Enache a contestat în instanță decizia Serviciului de Ambulanță Teleorman și a câștigat, deși alcoolemia  a rămas aceeași, buletin de analiză oficial și parafat.
Finalul este lesne de ghicit. Evident, asistenta, care aproape că a cazut beată peste pacient, s-a întors la serviciu, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat...

 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Pensiunea - Restaurant Casa PaPaCip

Pensiunea - Restaurant Casa PaPaCip este un loc discret si retras, in care intotdeauna vei gasi un loc rezervat special pentru tine, ideal pentru un pranz sau o cina de afaceri, pentru o seara cu familia sau prietenii la preturi decente.


Citeste tot ...

Rovi's restaurant bar

Rovi's Restaurant & Bar, unde poti manca bine sau poti servi o cafea intr-o atmosfera foarte placuta si servicii fara cusur. Pentru papile si pentru spirit!


Citeste tot ...

http://b.artbetting.net/

UK Bookmaker http://f.artbetting.net
Reviw on bokmaker Number 1 in uk http://w.artbetting.net/ William Hill
Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes http://l.artbetting.net/ full information