Scandal la Direcția pentru Protecția Copilului Teleorman. Directoarea Floarea Alesu, cercetată pentru luare de mită/VIDEO

Scandal la Direcția pentru Protecția Copilului Teleorman. Directoarea Floarea Alesu, cercetată pentru luare de mită/VIDEO

Direcția pentru Protecția Copilului Teleorman este în mijlocul unui scandal revoltator. Directoarea instituției este suspectată că ar fi primit, sub forma de mita, câte 1.000 de euro pentru fiecare copil dat spre adopție.


Procurorii DNA fac percheziții la cei banuiți că ar fi implicați în acest caz de corupție, întins pe durata a șapte ani. În același dosar, au avut loc descinderi și la sediul  altor instituții ale statului.

Se fac cercetări în Alexandria si Roșiorii de Vede. Floarea Alesu, șefa Directiei pentru Protectia Copilului din Teleorman, se află, de ore bune , în sediul instituției, unde răspunde, alături de colegii ei, la întrebările procurorilor DNA.
Teleorman este județul din România în care se află cei mai mulți copii care pot fi adoptați. Tocmai de aceea era o practică destul de comună în 2006 - 2012 - perioada vizată de ancheta DNA - ca parinții care intenționau să adopte un copil, să iși facă mutație pe Alexandria, de exemplu, pentru a deveni eligibili în procesul de adopție din Teleorman.

 Dosarele erau atât de multe, încât a intervenit necesar sa fie prioritizate. Si tocmai de aici vine suspiciunea ca șefa Direcției făcea acest lucru, în funcție de sumele încasate de la părinți.

Floarea Alesu va fi transportată  în București, pentru continuarea anchetei. Rămâne o singură întrebare, având în vedere că multe dintre dosare au fost finalizate deja în instanță: ce se va întâmpla cu copiii plasați deja la familii?

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Pensiunea - Restaurant Casa PaPaCip

Pensiunea - Restaurant Casa PaPaCip este un loc discret si retras, in care intotdeauna vei gasi un loc rezervat special pentru tine, ideal pentru un pranz sau o cina de afaceri, pentru o seara cu familia sau prietenii la preturi decente.


Citeste tot ...

Rovi's restaurant bar

Rovi's Restaurant & Bar, unde poti manca bine sau poti servi o cafea intr-o atmosfera foarte placuta si servicii fara cusur. Pentru papile si pentru spirit!


Citeste tot ...

http://b.artbetting.net/

UK Bookmaker http://f.artbetting.net
Reviw on bokmaker Number 1 in uk http://w.artbetting.net/ William Hill
Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes http://l.artbetting.net/ full information