LIBER DE PREJUDECĂȚI, LIBER DE NEDREPTĂȚI, LIBER SOCIAL

LIBER DE PREJUDECĂȚI, LIBER DE NEDREPTĂȚI, LIBER SOCIAL

Într-o societate în care funcțiile, distincțiile, și chiar opiniile se oferă pe criterii politice, o presă care este independentă politic este o rara avis.


 Publicația Total Impact.ro este una din acele publicații online care este independentă. Nu este controlată nici finainciar, și nici politic. Din 2009 aducem cele mai proaspete știri așa cum s-au întamplat, imediat ce s-au întâmplat, în casele voastre. Pe site-ul nostru citiți și vedeți ceea ce alții încearcă să ascundă.
Întotdeauna am fost un site imparțial, care am răspuns obiectiv fiecărei solicitări, atât din partea oamenilor simpli, cât și a reprezentaților autorităților. Anchetele de presă realizate de către jurnaliștii TotalImpact.ro au făcut întotdeauna lumină chiar și în cazurile cele mai complicate.
 Niciodată nu am dat inapoi atunci când a venit vorba de aflarea adevarului. De aceea, pe această cale, dorim să comunicăm public că vom continua să sprijinim atât persoanele simple cărora li se face o nedreptate, cât și persoanele cu funcții publice, ori chiar instituțiile care sunt atacate pe nedrept.
Dorim sa ne dezicem de generalizări, și, chiar și atunci cand au existat cazuri de persoane cu funcții, în diverse instituții, care au călcat strâmb moral sau legal, am prezentat obiectiv acest lucru, la fel cum am prezentat si cazuri în care funcționarii publici au fost nedreptățiți ori tratați necorespunzător.
Așa cum și noi pretindem să fim sprijiniți, în condițiile legii, în aflarea și prezentarea adevărului în mass-media, și noi sprijinim autoritățile statului în același sens. Iar când prezentăm “merele stricate” ale sistemului, o facem în scop de corijare și îmbunătățire a intituțiilor, nicidecum în denigrarea acestora. Spre exemplu, noi nu dăm în instituția poliției atunci când dăm într-un polițist care nu iși face datoria cum trebuie sau încalcă legea, ci, dimpotrivă, dorim să atragem atenția unde ceva este în neregulă în sistem, indiferent unde este problema pe scară ierarhică. De aceea, considerăm că stilul nostru editorialistic, supărător pentru unii, dar foarte apreciat de către mulți alții este unul benefic pentru o societate liberă. Liberă de prejudecăți, liberă de nedreptăți și, mai ales, liberă social. Pentru că o presă liberă întotdeauna va milita pentru libertatea de exprimare și de opinie.
Vom continua să sprijinim orice om simplu căruia i se produce o nedreptate, orice funcționar al statului, fie el polițist, pompier, medic sau politician, atunci când iși desfășoară meseria cu verticalitate și competență, și vom lovi brutal în orice persoană care încalcă legea, și orice funcționar care abuzează de funcția sa. Acesta este crezul nostru.
Vă mulțumim tuturor că ați fost alături de noi în acești ani, și vom continua și noi să fim alături de voi.

Echipa Total Impact.ro

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Pensiunea - Restaurant Casa PaPaCip

Pensiunea - Restaurant Casa PaPaCip este un loc discret si retras, in care intotdeauna vei gasi un loc rezervat special pentru tine, ideal pentru un pranz sau o cina de afaceri, pentru o seara cu familia sau prietenii la preturi decente.


Citeste tot ...

Rovi's restaurant bar

Rovi's Restaurant & Bar, unde poti manca bine sau poti servi o cafea intr-o atmosfera foarte placuta si servicii fara cusur. Pentru papile si pentru spirit!


Citeste tot ...

http://b.artbetting.net/

UK Bookmaker http://f.artbetting.net
Reviw on bokmaker Number 1 in uk http://w.artbetting.net/ William Hill
Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes http://l.artbetting.net/ full information