Caz ȘOCANT în Alexandria! A născut într-o scară de bloc , apoi a plecat acasă fără bebeluș/VIDEO

Caz ȘOCANT în Alexandria! A născut într-o scară de bloc , apoi a plecat acasă fără bebeluș/VIDEO

În această dimineață, în jurul orei 5.30, doi locatari ai blocului 901 din Alexandria au descoperit un bebeluș abandonat, chiar în dreptul ușii de acces în imobil.


Oamenii au sunat imediat la 112 , iar copilul a fost preluat de o ambulanță și transportat la Spitalul Județean din Alexandria.
Din primele investigații medicale s-a constatat că era vorba despre un copil nou născut, sex feminin, greutate 3 kg. Un copil perfect sănătos dacă ar fi venit pe lume în alte condiții.  Când a fost preluat de ambulanță, bebelușul era cianotic , hipotermic și încă prins de placentă, prin cordonul ombilical.
Se pare că mama l-a abandonat chiar în locul în care l-a născut, l-a înfășurat în hanoracul cu care era îmbrăcată și a plecat ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.
Poliția a deschis o anchetă, în acest moment cercetările fiind în plină desfășurare.


Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Pensiunea - Restaurant Casa PaPaCip

Pensiunea - Restaurant Casa PaPaCip este un loc discret si retras, in care intotdeauna vei gasi un loc rezervat special pentru tine, ideal pentru un pranz sau o cina de afaceri, pentru o seara cu familia sau prietenii la preturi decente.


Citeste tot ...

Rovi's restaurant bar

Rovi's Restaurant & Bar, unde poti manca bine sau poti servi o cafea intr-o atmosfera foarte placuta si servicii fara cusur. Pentru papile si pentru spirit!


Citeste tot ...

http://b.artbetting.net/

UK Bookmaker http://f.artbetting.net
Reviw on bokmaker Number 1 in uk http://w.artbetting.net/ William Hill
Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes http://l.artbetting.net/ full information