Percheziții în Alexandria și Buzescu. Descinderi la ”judecătoria” lui Dan Finuțu/VIDEO

 Percheziții în Alexandria și Buzescu. Descinderi la ”judecătoria” lui Dan Finuțu/VIDEO

În această dimineață, peste 100 de polițiști de la Directia de Investigare a Fraudelor , sprijiniți de 27 de echipaje de intervenție rapidă, au efectuat percheziții în mai multe județe și în București, în cadrul unei acțiuni de amploare privind destructurarea unei grupări infractionale specializată în evaziune fiscală.


În Teleorman, perchezițiile au vizat familia cunoscutului afacerist Dan Finuțu, devenit celebru după ce și-a construit o vilă în comuna Buzescu, după proiectul Judecătoriei din Caracal.
În urmă cu doi ani, Dan Finuțu si sotia acestuia au murit într-un teribil accident de circulație, lăsând în urmă o avere estimată la 4 milioane de dolari. Acesta avea strânse legături cu lumea interlopă și era nașul de cununie al lui Ambasador, fiul lui Bercea Mondial.
Perchezițiile din această dimineață au fost efectuate atât la  domiciliul membrilor familiei lui Dan Finuțu din Buzescu, cât și la depozitul en-gross din Alexandria, deținut de aceștia.  
 În fapt, din cercetări a reieşit că membrii grupării ar fi achiziţionat metale înalt aliate din Italia, Olanda, Polonia şi Cehia, în valoare de peste 25 de milioane de euro, pe care le-ar fi valorificat pe piaţa internă, iar pentru a se sustrage de la plata T.V.A. colectat, ar fi înregistrat în contabilitate achiziţii fictive de mărfuri de la mai multe firme tip fantomă, generatoare de T.V.A. deductibilă, compensând astfel T.V.A. colectată la vânzare.
Pentru a-şi descărca stocul de marfă achiziţionat fictiv de la firmele fantomă, membrii reţelei ar fi făcut livrări fictive către societăţi comerciale din Bulgaria controlate prin interpuşi.De asemenea, pentru ascunderea activităţilor ilicite, persoanele în cauză ar fi cesionat fictiv părţile sociale deţinute la societăţile comerciale folosite în activităţile infracţionale şi ar fi distrus documentele contabile.
Prejudiciul cauzat este de aproximativ 6.000.000 de euro.
În cadrul acţiunii vor fi puse în executare 35 de mandate de aducere, persoanele depistate urmând a fi conduse la audieri.
    
   

Comentarii   

 
0 #1 A 24-07-2014 19:00
La puscarie sa-l vad pe incultu ala cu Porsche.
Citat
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Pensiunea - Restaurant Casa PaPaCip

Pensiunea - Restaurant Casa PaPaCip este un loc discret si retras, in care intotdeauna vei gasi un loc rezervat special pentru tine, ideal pentru un pranz sau o cina de afaceri, pentru o seara cu familia sau prietenii la preturi decente.


Citeste tot ...

Rovi's restaurant bar

Rovi's Restaurant & Bar, unde poti manca bine sau poti servi o cafea intr-o atmosfera foarte placuta si servicii fara cusur. Pentru papile si pentru spirit!


Citeste tot ...

http://b.artbetting.net/

UK Bookmaker http://f.artbetting.net
Reviw on bokmaker Number 1 in uk http://w.artbetting.net/ William Hill
Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes http://l.artbetting.net/ full information