De ce ard miriștile, UE? Fum și pericol pe Drumul European, la intrare în Alexandria /VIDEO

De ce ard miriștile, UE? Fum și pericol pe Drumul European, la intrare în Alexandria /VIDEO

Legi avem. Chiar din ce în ce mai europene. Însă, multe dintre acestea există doar teoretic.

Practic, nu sunt aplicate, sub diverse pretexte , cum ar fi lipsa mijloacelor tehnice, lipsa probatoriului sau ...lenea.
La fel de adevărat este că multe legi din România se bat cap în cap. Sunt situații în care se încearcă aplicarea unei legi ce implică muncă, birocrație, proceduri sofisticate...totul,  în zadar...din cauza altei legi care, practic, o desființează pe prima.
În cazul incendiilor controlate, avem legislație...însă nu se aplică decât foarte rar. Este permis, de exemplu, să se dea foc la miriști, cu respectarea unor reguli și sub supravegherea permanentă a reprezentanților ISU... însă nu prea există cereri ... și de ce ar exista, când vine omul  și se ocupă personal, fără hârtii, proceduri și plăți exorbitante... cu puțin noroc, rezultatul este același, iar ”vinovații” sunt autori nescunoscuți.
Explicația neoficială a autorităților este cât se poate de simplă: ”nu avem dovezi”... ce-i drept, nici nu vor avea vreodată cu mijloacele logistice de care dispun..
Cea mai recentă incendiere a avut loc astăzi, pe o suprafață de teren proprietate privată. Fumul negru și dens a ajuns până pe DE 70, dus de vânt, astfel încât intrarea în oraș abia dacă se mai putea vedea.
Poliția Locală s-a deplasat la fața locului, însă..degeaba...în preajma terenului incendiat, nu era nimeni... cum se întâmplă, de fiecare dată, în situațiile de acest gen.

 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Pensiunea - Restaurant Casa PaPaCip

Pensiunea - Restaurant Casa PaPaCip este un loc discret si retras, in care intotdeauna vei gasi un loc rezervat special pentru tine, ideal pentru un pranz sau o cina de afaceri, pentru o seara cu familia sau prietenii la preturi decente.


Citeste tot ...

Rovi's restaurant bar

Rovi's Restaurant & Bar, unde poti manca bine sau poti servi o cafea intr-o atmosfera foarte placuta si servicii fara cusur. Pentru papile si pentru spirit!


Citeste tot ...

http://b.artbetting.net/

UK Bookmaker http://f.artbetting.net
Reviw on bokmaker Number 1 in uk http://w.artbetting.net/ William Hill
Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes http://l.artbetting.net/ full information