SCANDAL cu Poliția Locală Alexandria! ”Băă, lăsați-l că l-ați omorât!”/VIDEO

SCANDAL cu Poliția Locală Alexandria! ”Băă, lăsați-l că l-ați omorât!”/VIDEO

Un bărbat,cunoscut că se ocupă cu transportul ilegal de persoane, a fost reţinut de poliţiştii locali. Văzând că nu mai are scăpare, acesta a început să facă scandal, iar în apărarea lui au sărit mai mulţi “piraţi” din zonă. Au urmat ţipete, înjurături, îmbrânceli şi o scenă de teatru în care bărbatul reţinut a acuzat stări de rău. Chiar şi aşa, agenţii l-au dus la sediul poliţiei şi a fost amendat.

Incidentul a avut loc într-o parcare de pe strada Libertăţii. Poliţiştii locali au mers lângă bărbat şi i-au cerut să se legitimeze, fiind cunoscut în zonă pentru taximetrie ilegală. Acesta conduce o maşină cu numere de Bulgaria, a refuzat să prezinte actele şi a început să facă circ în plină stradă. În apărarea lui au sărit aşa-zişii “piraţi” din zonă, care s-au luat la ceartă cu poliţiştii locali. Văzând că nu scapă de agenţi, individul a acuzat stări de rău.

După minute întregi de chin, cei şase poliţişti locali au reuşit să-l bage pe individ în maşină.

Bărbatul a fost dus la secţie şi a fost amendat pentru că a refuzat să se legitimeze. Circul de la faţa locului a continuat însă. Piraţii nu i-au pierdut din ochi pe poliţiştii locali, supăraţi că le-a fost depistată activitatea ilegală.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Pensiunea - Restaurant Casa PaPaCip

Pensiunea - Restaurant Casa PaPaCip este un loc discret si retras, in care intotdeauna vei gasi un loc rezervat special pentru tine, ideal pentru un pranz sau o cina de afaceri, pentru o seara cu familia sau prietenii la preturi decente.


Citeste tot ...

Rovi's restaurant bar

Rovi's Restaurant & Bar, unde poti manca bine sau poti servi o cafea intr-o atmosfera foarte placuta si servicii fara cusur. Pentru papile si pentru spirit!


Citeste tot ...

http://b.artbetting.net/

UK Bookmaker http://f.artbetting.net
Reviw on bokmaker Number 1 in uk http://w.artbetting.net/ William Hill
Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes http://l.artbetting.net/ full information