ANUNȚ LICITAȚIE Primăria Brînceni

Primăria comunei Brînceni, județul Teleorman, organizează la data de 28.12.2016, orele 13.00, la sediul său, licitație publică deschisă, cu strigare, pentru închiriere teren extravilan ( format din 20 loturi sola Magura), proprietate privată a comunei Brânceni, islaz comunal, având suprafața totală de 17,21 hectare, amplasat în T10, P30 și teren extravilan (format din 19 loturi sola Cap), proprietate privată a comunei Brînceni, islaz comunal, având suprafața totală de 14,25 hectare, categoria de folosință arabil, amplasat în T10, P33, bunuri aparținând domeniului privat al comunei Brînceni.

Termenul limită de depunere a dosarului de înscriere la licitație este data de 27.12.2016, orele 16,00.

În caz de neadjudecare, licitația se va repeta din 7 în 7 zile, până la adjudecarea tuturor loturilor. Relații suplimentare se vor obține la sediul Primăriei Brînceni, TEL/FAX 0247431448.

ANUNȚ: Primăria Brînceni organizează LICITAȚIE PUBLICĂ DESCHISĂ

Primăria comunei Brînceni, județul Teleorman, organizează la data de 28.12.2016, orele 11.00, la sediul său, licitație publică deschisă, cu strigare, pentru închirierea unui teren extravilan, proprietate privată a comunei Brânceni, islaz comunal, având suprafața totală de 75,00 hectare, categoria teren arabil, amplasat în T9 și T10, bun aparținând domeniului privat de interes local al comunei Brînceni.

Termenul limită de depunere a dosarului de înscriere la licitație este data de 27.12.2016, orele 16,00.

În caz de neadjudecare, licitația se va repeta în data de 04.01.2017.

Relații suplimentare se vor obține la sediul Primăriei Brînceni, TEL/FAX 0247431448.

Locuri de muncă la Turnu Măgurele. Sirop Bun – Lansare de întreprindere socială

lansare intreprindere sociala turnu magurele

Cei în căutarea unui loc de muncă din Turnu Măgurele sunt așteptați miercuri, 30 decembrie, ora 15:00, la Royal Palace Restaurant să asiste la evenimentul de lansare a întreprinderii sociale Sirop Bun.

Citește mai departe...

ANUNȚ /PRIMĂRIA CĂLMĂȚUIU DE SUS

În conformitate cu prevederile Legii Apelor nr.107/1996 cu modificările și completările ulterioare, Titularul Comuna Călmățuu de Sus, județul Teleorman, tel/fax: 0247356211, intenționează să solicite de la A.N. ”Apele Române” - Administrația Bazinală de Apă Argeș - Vedea, aviz de gospodărire a apelor/ aviz de amplasament, pentru realizarea lucrarilor:

1. Sistem centralizat de alimentare cu apă, comuna Călmățuiu de Sus, județul Teleorman;

2. Sistem centralizat de canalizare ape uzate menajere, comuna Călmățuiu de Sus, județul Teleorman.
Aceasta investiție este nouă.
Persoanele care doresc să obțină informații suplimentare, cu privire la solicitarea avizului de gospodărire a apelor, pot contacta solicitantulde aviz, la adresa menționată.
Persoanele care doresc să transmită observații, sugestii și recomandări se pot adresa solicitantului: Comuna călmățuiu de Sus, județul Teleorman.

Persoana de contact- PRIMAR : COMAN ION, după data 15.11.2015

Pensiunea - Restaurant Casa PaPaCip

Pensiunea - Restaurant Casa PaPaCip este un loc discret si retras, in care intotdeauna vei gasi un loc rezervat special pentru tine, ideal pentru un pranz sau o cina de afaceri, pentru o seara cu familia sau prietenii la preturi decente.


Citeste tot ...

Rovi's restaurant bar

Rovi's Restaurant & Bar, unde poti manca bine sau poti servi o cafea intr-o atmosfera foarte placuta si servicii fara cusur. Pentru papile si pentru spirit!


Citeste tot ...

http://b.artbetting.net/

UK Bookmaker http://f.artbetting.net
Reviw on bokmaker Number 1 in uk http://w.artbetting.net/ William Hill
Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes http://l.artbetting.net/ full information