Filtru
 • Șeful comandă, angajații execută. Pompieri la lopată, în interes privat. FOTO/VIDEO

  Pe principiul ”șeful are întotdeauna dreptate”, mai mulți pompieri au fost trimiși la muncă, să presteze punctual, deși nu era nici o situație de urgență.

 • Eveniment cultural în Alexandria. Jurnalista Carmen Dumitrescu a lansat prima carte.FOTO

  Evenimentul a avut loc marți, 29 aprilie 2014, la Centrul Cultural Teleorman, în prezența unui numeros auditoriu format din prietenii jurnalistei , autorități locale, politicieni și persoane care au susținut-o pe tot parcursul acestui proiect.

 • Droguri de risc în comuna Traian. Afacere în solariul din curte. FOTO/VIDEO

  Doi bărbați din comuna Traian, un italian și un român, au fost ridicați de la domiciliu de  DIICOT București,  pentru trafic de droguri.

 • Apa trece, mentalitatea rămâne. Râul Vedea ne arată efectele indolenței.Video

  După ce apele s-au liniștit și codul roșu a încetat amenințările la adresa teleormănenilor, au apărut și efectele...indolenței.

 • Chiar dacă în Alexandria nu mai există nici un cinematograf, se lansează pelicula Teleormanic

  Din aprilie, pe micile ecrane:

  “Nu da drumu’, fă”

  “Niciodată, Viorel”

  “Viorel, vreau sa vorbești cu mine ca și cu una din pesedistele tale…”

 • Focuri de armă în fața liceului. Pistolarul a tras în geamul unei maşini.FOTO/VIDEO

  Incindentul s-a produs chiar în fața Liceului Tehnologic nr.1 din Alexandria.

 • Declaraţie ŞOC: "Rusia vrea să lanseze al TREILEA RĂZBOI MONDIAL"

  Premierul interimar ucrainean Arseni Iaţeniuk a acuzat Rusia, vineri, că vrea să lanseze "al treilea război mondial", susţinând insurecţia separatistă din estul Ucrainei, şi a îndemnat comunitatea internaţională "să se unească împotriva agresiunii ruseşti".

 • Cristian Cioacă a fost condamnat la doi ani cu suspendare

  Cristian Cioacă a fost condamnat la doi ani cu suspendare pentru că a spart contul de mail al Elodiei Ghinescu.

 • Caz ȘOCANT în comuna Scrioaștea. Un bărbat dispărut, a fost găsit tranșat. FOTO/VIDEO

  Astăzi, în comuna Scrioaștea, o crimă oribilă a ieșit la iveală, după ce un bărbat dispărut, în urmă cu o săptămână, a fost găsit tranșat, într-o fântână de la marginea localității.

 • Pericol de meningită în zonele inundate. DSP Teleorman acționează în fiecare localitate.VIDEO

  Specialiștii din cadrul Direcției de Sănătate Publică Teleorman se deplasează în fiecare localitate afectată de inundații, pentru aplicarea măsurilor care se impun.

 • Premierul Ponta, la inundații în Teleorman. Simpatizanții l-au primit cu ”Jos Băsescu”. FOTO/VIDEO

  Premierul Victor Ponta a făcut astăzi o vizită de constatare în Teleorman, localitatea aleasă fiind ultima afectată de viituri: sat Beiu, comuna Ștorobăneasa.

 • Accident în comuna Orbeasca. O Ambulanță cu pacienți s-a făcut praf. FOTO/VIDEO

  Accidentul a avut loc în această dimineață, în localitatea Orbeasca de Sus.

 • În Teleorman a fost prelungită avertizarea de COD ROȘU. PERICOL pe râul Vedea. VIDEO

  În urmă cu aproximativ o oră, a fost emisă o nouă avertizare hidrologică, avertizare care vizează județul Teleorman.

 • Gest incredibil în Piața Centrală din Alexandria. Se întâmplă din ce în ce mai rar. Video

  Astăzi, în jurul prânzului, în Piața Centrală din Alexandria, un bărbat care se afla la cumpărături a găsit un portofel  cu 700 de lei și 20 de bonuri de masă.

 • Accident pe centura Alexandriei, în intersecție la Mavrodin. Doi oameni au ajuns la spital.Foto/Video

  După o perioadă de liniște, din punct de vedere al evenimentelor auto, au început ,din nou, accidentele pe noua șosea de centură a municipiului Alexandria.

 • Scandal cu bâte și topoare în comuna Măgura. Conflictul continuă cu amenințări ...incendiare.VIDEO

  În duminica de Florii, când majoritatea creștinilor se pregătesc de Săptămâna Mare, două familii și apropiații acestora s-au luat la bătaie în comuna Măgura.

 • Tâlhărie în Alexandria, PARTEA A DOUA. Autorul necunoscut a mai tras o DUBLĂ la Germino

  Tupeu de borfaș și un SET câștigat. Șase la zero pentru tâlharul care terorizează magazinele din Alexandria, de trei luni încoace.

 • ȘOCANT! Un bărbat a murit, după ce mâncat ciuperci de la supermarket.VIDEO

  Tragedia familiei Andrei a început  în urmă cu o săptămână, când ceasul rău i-a trimis la cumpărături în supermarket-ul  de la care se aprovizionau de obicei, aproape de blocul în care locuiau. În ziua nefastă, au hotărât să cumpere ciuperci vrac, pentru a prepara o tocăniță de post. Pentru Ion Andrei, avea să fie ultima.

  Cum a început ..sfârșitul

  În dimineața zilei de luni, 7 aprilie,  cei doi soți au mers împreună la supermarket . Printre altele, au cumpărat și ciuperci, pe care intenționau să le prepare pentru prânz. Undeva în jurul orei 15.00, mâncarea fiind gata, cei doi soți s-au așezatat la masă și fiecare a servit câte o porție de TOCĂNIȚĂ DE CIUPERCI. A fost singurul preparat, din ziua respectivă, pe care l-au consumat împreună, cu diferența că bărbatul a mâncat două porții, într-un interval de câteva ore.
  În jurul orei 19.00, Ion Andrei a început să se simtă rău. Cu fiecare oră care trecea starea de sănătate a acestuia se degrada, în ciuda eforturilor soției de a-l ajuta să-și revină. La scurt timp, femeia a început și ea să se simtă rău. Aproape o noapte întreagă s-au chinuit cu starea în care se aflau, sperând că se vor simți mai bine.
  Din păcate, nu s-a întâmplat așa. Îngrijorată că ea și soțul nu-și reveneau...din contră...erau din ce în ce mai rău...femeia a început să realizeze că ciupercile sunt cele care i-au adus în această stare. Nu a mai trecut mult timp și au ajuns la Spitalul Județean. Pentru transportarea soților Andrei  a fost nevoie de două ambulanțe, pentru că bărbatul se simțea mult mai rău.

  Două zile de... agonie

  Ion și Ioana Andrei au ajuns la Unitatea de Primire Urgențe din cadrul Spitalului Județean  din Alexandria acuzând dureri abdominale puternice și alte simptome specifice intoxicațiilor, bărbatul fiind în stare mai gravă.
  Cei doi soți  au povestit că,  la scurt timp după ce au mâncat ciuperci pe care le-au cumpărat de la un cunoscut supermarket  din Alexandria, s-au simțit din ce în ce mai rău. Având în vedere starea în care se aflau, cadrele medicale au hotărât internarea acestora pentru efectuarea analizelor și aplicarea tratamentului de specialitate.
  Deși au făcut tot ce era posibil, medici au reușit să o salveze doar pe femeie. Soțul ei a murit la numai două zile de la internare, după ce starea sa de sănătate s-a degradat de la o zi la alta.
  A urmat o perioadă de șoc pentru soția care a fost nevoită, deși nu își revenise complet, să se ocupe de înmormântarea celui care i-a fost alături ani la rând, după ce, cu două zile în urmă, mergeau împreună la cumpărături și se pregăteau de sărbătorile pascale.
  Fiica lor a fost cea care a susținut-o moral pe femeie, deși era la fel de afectată de moartea neașteptată și nedreaptă a tatălui ei. Pentru a fi alături de mamă, fiica soților Andrei a venit din Cipru, țară în care s-a stabilit cu ceva timp în urmă.
  Având în vedere că bărbatul decedat a fost internat în urma unei intoxicații cu ciuperci cumpărate de la supermarket, după cum au declarat cei doi soți în ziua în care au ajuns la Unitatea de Primire Urgențe, cadrele medicale au sesizat organele de anchetă, conform procedurii.

  Anchetă penală pentru...omor din culpă

  A doua zi, a fost efectuată necropsia în urma căreia s-a constatat că moartea s-a datorat  ''INTOXICAȚIEI CU O SUBSTANȚĂ NECUNOSCUTĂ'' , urmând ca raportul complet, cu privire la cauzele care au dus la deces, să fie întocmit în urma analizelor de laborator...analize care ar trebui să stabilească, printre altele, ce fel de substanță este aceea care i-a adus moartea lui Ion Andrei.
  Conform noului Cod Penal, a fost deschis un dosar penal pentru omor, iar ancheta în acest caz a fost demarată. Poliția a efectuat primele cercetări, una dintre probele care susțin varianta soților Andrei fiind deja ridicată de la domiciliul acestora: bonul fiscal, unde, printre altele, apar și ciupercile pe care le-au cumpărat în dimineața zilei de 7 aprilie.

  Șefa magazinului se face că..plouă

  Coincidență sau nu, la scurt timp după internarea celor doi soți, ciupercile vrac au dispărut din supermarket. Ioana Andrei susține că unul dintre vecini a mers la magazin, în mod special, pentru a-i informa pe reprezentanții acestuia cu privire la incident.
  Doamna director a  supermarket-ului nu pare să fie afectată în vreun fel de această întâmplare. Mai mult, după ce a ieșit din spital, Ioana Andrei a mers la magazin. Cu lacrimi în ochi, i-a reproșat doamnei șef că în supermarket-ul pe care îl conduce s-au vândut ciuperci otrăvite. Mai exact, femeia este convinsă că printre ciupercile comestibile s-au ,,nimerit,, câteva care erau toxice. Așa s-ar explica și faptul că, deși au mai existat persoane care au cumpărat același fel de ciuperci, acestea nu au ajuns la spital.
  Doamna director părea mai preocupată de obținerea bonului fiscal pe care îl deținea femeia, decât de drama pe care o trăia aceasta. Din păcate pentru doamna șefă...Ioana Andrei nu avea bonul la ea.

  Reacție penibilă a directorilor de la supermarket

  Reporterii Total Impact s-au deplasat la supermarket-ul în cauză, pentru a obține un punct de vedere oficial de la doamna director, după ce, cu o zi înainte, au încercat să o contacteze telefonic, fără succes, pentru că șefa precaută nu a răspuns la numere...necunoscute ( în sensul că nu avea numărul memorat în agenda telefonică) 
  Inițial, au fost conduși la biroul acesteia, însă au fost opriți la ușă de o doamnă ''gardian'' care s-a prezentat ca fiind adjunctul directorului. Cum a aflat despre ce subiect este vorba, a devenit ironică. Mai mult, a încercat să dea vina pe medicii de la Spitalul Județean din Alexandria, sugerând faptul că bărbatul a murit pentru că nu a fost tratat corespunzător...în timp ce  reporterii îi explicau că soția decedatului trăiește și a fost tratată în același spital. În plus, Ioana Andrei a povestit că medicii și-au dat tot interesul, în cazul ei și al soțului.
  Imediat, adjuncta a dispărut. Nu oriunde, ci în biroul directoarei. La scurt timp, din același birou a ieșit un agent de pază, cu un telefon în mână. Le-a cerut reporterilor să discute cu ,,inspectoarea de zonă,,...
  Așa zisa inspectoare de zonă era, de fapt, chiar șefa magazinului, care vorbea din propriul birou, de pe un alt telefon.  A declarat că nu știe nimic despre ceea ce s-a întâmplat și că presa nu are dreptul să facă investigații despre acest caz. Era clar! femeia nu avea habar de nimic. Nici de legi, nici de ceea ce înseamnă o investigație jurnalistică. Penibil!  Ce-i drept, părea limitată, se bâlbâia și avea o atitudine ofensivă. Deși reporterii i-au explicat, în termeni rezonabili, că era vorba  despre sănătatea publică, având în vedere că doi oameni au ajuns la spital iar unul a decedat după ce au consumat ciuperci cumpărate din magazinul pe care îl administrează, doamna director care se dădea drept inspector de zonă a continuat să mintă.
  A fost întrebată de ce nu au mai existat ciuperci vrac în supermarket, imediat după internarea soților  Andrei. Aceasta a răspuns evaziv, inițial, apoi a început să se contrazică, spunând că nu este adevărat și că ''vă arăt facturile''...Păi ce facturi doamnă??? parcă erați inspectoarea de zonă ...un inspector de zonă nu știe exact  ''mersul'' facturilor, înainte de a verifica...doar directorii de magazin cunosc aceste aspecte...pe de rost.
  Aceeași ''inspectoare de zonă'' le-a explicat reporterilor că în cadrul societății există o persoană desemnată să vorbescă cu reprezentanții presei. Numai că...NU ARE VOIE SĂ SPUNĂ CINE ESTE...Cu alte cuvinte, numele presupusului purtător de cuvânt este informație clasificată....
  La sfârșitul penibilei conversații telefonice, reporterii i-au cerut doamnei cu care au vorbit, să-și spună numele... pentru a ști cu cine au discutat...dar...SURPRIZĂ! Așa zisa inspectoare de zonă a spus că...NICI ASTA NU SE POATE...

  Investigația jurnalistică va continua...

  Mai departe, reporterii Total Impact vor investiga în continuare acest caz, din punct de vedere jurnalistic.
  Pe această cale, site-ul Total Impact apelează public la cititori pentru semnalarea tuturor aspectelor care pun în pericol sănătătea publică. Informațiile pe care le aveți, le puteți trimite prin mesaj privat pe pagina de facebook a site-ului, prin email sau telefonic .
  PRECIZARE: orice date de contat ale persoanelor care ne vor semnala neregulile din acest supermarket și din alte magazine care funcționează pe raza județului Teleorman vor rămâne  confidențiale.

 • Acțiune de amploare în târgul de la Găleteni . Șapte samsari au fost prinși în flagrant.FOTO/VIDEO

  În cursul dimineții de ieri, Poliția Teleorman a organizat o acțiune amplă în târgul de la Găleteni.

 • Accident în Alexandria, pe strada Dunării. Un taxi a fost proiectat în stâlp. FOTO/VIDEO

  Evenimentul s-a produs în urmă cu câteva ore, la intersecția străzii Av. Colfescu cu strada Dunării.

 • DEZVĂLUIRI CUTREMURĂTOARE despre viaţa de poliţist în Ferentari: "Suntem zilnic MUŞCAŢI, bătuţi, sau alergaţi cu DRUJBA!"

   Să fii poliţist în celebrul cartier bucureştean Ferentari nu este o alegere, ci un blestem. Iar cei care încă mai rezistă aici au parte de toate coşmarurile posibile: sunt bătuţi, tăiaţi, muşcaţi şi alergaţi cu drujba de infractori.

 • Unsprezece tâlhării în trei luni. Doi arestați și multă... speranță judiciară.FOTO/VIDEO

  În ultimele trei luni, județul Teleorman a fost ’’gazda’’ unui val de jafuri care s-au concretizat prin sustragerea unor sume de bani și, în unele cazuri, câteva bunuri de valoare.

 • Un nou jaf în Alexandria. Vânzătoarea a fost lovită cu pumnii.

  Tâlharul misterios a atacat din nou în această seară. Aproape previzibi, dacă ținem cont că majoritatea jafurilor din Alexandria au avut loc în jurul orei 21.00 și obligatoriu pe vreme rea.

 • INTERCEPTĂRI din dosarul lui Mazăre

  Primarul Constanţei, Radu Mazăre, se temea că va pierde la capitolul "imagine" dacă nu reuşeşte să termine construirea cartierului "Henri Coandă", el atrăgându-i atenţia viceprimarului oraşului să "rezolve problema", pentru că altfel se ocupă el personal "de toată direcţia de urbanism".

 • Mazăre: ,, Am fost la măciuci prietenul meu Elan,,

  În urmă cu puțin timp, Radu Mazăre a ieșit din nou la rampă, cu declarații despre nedreptatea pe care i-au făcut-o procurorii DNA când au hotărât să-l rețină.

 • Accident în Alexandria, pe strada București. O mașină a dărâmat un gard de beton.FOTO/VIDEO

  Accidentul a avut loc la intersecția străzii București cu strada Cuza Vodă, pe fondul neacordării de prioritate.

 • La un pas de MĂCEL! SCANDAL și FOCURI DE ARMĂ în Alexandria. FOTO/VIDEO

  În urmă cu câteva ore, strada 1 Mai a fost blocată de către polițiști, în urma unui scandal în care au fost implicate două familii de țigani.

 • Cercetătorii români au descoperit că nu şi-au primit salariile de un an de zile

  Descoperire uluitoare făcută de cercetătorii români: după ce au studiat la microscop extrasele conturile bancare în care ar trebui să-şi primească salariile, aceştia au ajuns la concluzia că nu au mai fost plătiţi de un an de zile.

 • Tâlhărie în comuna Mîrzănești. Doi bătrâni jefuiți și bătuți de hoți cu cagule/VIDEO

  Noapte de coșmar pentru pentru o familie de bătrâni din Valea Părului, comuna Mîrzănești.

 • Poliţistul cu permisul de conducere fals a fost şi PREOT FALS

  Parchetul General îl cercetează pe şeful de la Direcţia Rutieră care a fost prins cu un permis de conducere fals. Poliţistul se ocupa de educaţie rutieră în IGPR şi chiar a fost pentru 13 ani şoferul Înalt Prea Sfinţitului Andrei Andreicuţ.

 • Moment de STUPEFACŢIE azi în Poliţia Română. Polițist de la Direcția Rutieră, cu permis fals

  Un ofiţer de la Direcţia Poliţiei Rutiere este cercetat penal, după ce colegii său au descoperit că acesta conducea cu un permis fals, în condiţiile în care nu a avut niciodată un astfel de document, potrivit unor surse din Poliţie.

 • ZILE LIBERE 2014. Propunerea ca părinţii să aibă zi liberă la începerea anului şcolar, adoptată tacit de Senat

  ZILE LIBERE 2014. Părinţii care au copii în învăţământul preuniversitar ar putea să beneficieze de o zi liberă în prima zi a anului şcolar, potrivit unei propuneri legislative adoptate tacit de Senat.

 • 5 comentarii 4426 afişărPropunerea ca părinţii să aibă zi liberă la începerea anului şcolar, adoptată tacit de Senat

  ZILE LIBERE 2014. Părinţii care au copii în învăţământul preuniversitar ar putea să beneficieze de o zi liberă în prima zi a anului şcolar, potrivit unei propuneri legislative adoptate tacit de Senat.

 • UE anunţă lansarea unei operaţiuni militare în Republica Centrafricană

  Uniunea Europeană a anunţat, marţi, lansarea oficială a unei operaţiuni militare în Republica Centrafricană, în contextul intensificării violenţelor, în ultimele zile.

 • Sinucidere sau accident? Explozie în comuna Viișoara.FOTO/VIDEO

  Nenorocirea s-a petrecut astăzi  în localitatea Viișoara. Florin, barman la un local din comună, a fost găsit mort în propria casă, în urma unei explozii care a pornit de la gazele din butelie.

Pensiunea - Restaurant Casa PaPaCip

Pensiunea - Restaurant Casa PaPaCip este un loc discret si retras, in care intotdeauna vei gasi un loc rezervat special pentru tine, ideal pentru un pranz sau o cina de afaceri, pentru o seara cu familia sau prietenii la preturi decente.


Citeste tot ...

Rovi's restaurant bar

Rovi's Restaurant & Bar, unde poti manca bine sau poti servi o cafea intr-o atmosfera foarte placuta si servicii fara cusur. Pentru papile si pentru spirit!


Citeste tot ...

http://b.artbetting.net/

UK Bookmaker http://f.artbetting.net
Reviw on bokmaker Number 1 in uk http://w.artbetting.net/ William Hill
Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes http://l.artbetting.net/ full information