Incendiu DEVASTATOR la Nanov! PERICOL DE EXPLOZIE! 12 ore de foc /VIDEO

Incendiu DEVASTATOR la Nanov! PERICOL DE EXPLOZIE! 12 ore de foc /VIDEO

Panică în comuna Nanov din Teleorman.

Un incendiu izbucnit din motive încă neelucidate a pus pe jar întreaga comună, după ce depozitul aflat vizavi de reprezentanța Opel a început să ardă ca o torță.

Potrivit martorilor, focul a început să facă ravagii la o oră după miezul nopții. Totul ardea, însă nimeni nu suna la 112. A fost nevoie de intervenția unui bărbat din Alexandria, cu spirit civic, care trecea întâmplător prin zonă, pentru a anunța autoritățile… deși firma respectivă are agenți de pază, angajați cu contract, care păzesc perimetrul.

Pompierii au ajuns la fața locului după aproape o oră de la izbucnirea incendiului…ulterior, tot Detașamentul de la Alexandria a fost trimis în zonă.

Din fericire, flăcările nu au apucat să se extindă si la magazia ticsită cu inflamabile numai bune pentru a arunca în aer o parte din localitate. În incinta acesteia se aflau 50 de tone azot și o cisternă cu motorină care ar fi avut capacitatea să lichideze totul în cale, inclusiv pompierii și autospecialele de intervenție, indiferent de apa și spuma din ele.

Treizeci de subofițeri, din două ture, au încercat să țină focul sub control, timp de 12 ore. Astăzi, în jurul orei 14.00, incendiul a fost lichidat complet.

Pagubele sunt imense. Încă nu a fost stabilită valoarea bunurilor distruse. Nici cauza incendiului.

Mână criminală? Neglijență? întâmplare? Rămâne de văzut!

 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Pensiunea - Restaurant Casa PaPaCip

Pensiunea - Restaurant Casa PaPaCip este un loc discret si retras, in care intotdeauna vei gasi un loc rezervat special pentru tine, ideal pentru un pranz sau o cina de afaceri, pentru o seara cu familia sau prietenii la preturi decente.


Citeste tot ...

Rovi's restaurant bar

Rovi's Restaurant & Bar, unde poti manca bine sau poti servi o cafea intr-o atmosfera foarte placuta si servicii fara cusur. Pentru papile si pentru spirit!


Citeste tot ...

http://b.artbetting.net/

UK Bookmaker http://f.artbetting.net
Reviw on bokmaker Number 1 in uk http://w.artbetting.net/ William Hill
Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes http://l.artbetting.net/ full information