PERICOL de EXPLOZIE la TALPA! O cisternă cu GPL s-a răsturnat pe șosea/VIDEO

PERICOL de EXPLOZIE la TALPA! O cisternă cu GPL  s-a răsturnat pe șosea/VIDEO

O cisternă încărcată cu mii de litri de GPL  s-a răsturnat pe șosea, în comuna Talpa, județul Teleorman.

 

Se pare că șoferul a intrat cu viteză într-o curbă, manevră care l-a adus la un pas de dezastru! Combustibilul pe care îl transporta a pus în pericol locuitorii din zonă, care au ieșit speriați din case, imedit ce au auzit bubuitura puternică.

Circulația rutieră a fost blocată mai bine de trei ore. Mai multe echipaje de pompieri de la ISU Teleorman au fost solicitate să asigure măsuri pentru a se evita o nenorocire. Cisterna încărcată se răsturnase perpendicular pe șosea.

Martorii spun ca au auzit un zgomot puternic. Când au ieșit să vadă ce s-a întâmplat, bărbatul care condusese cisterna  deja coborâse și încerca să verifice dacă există scurgeri de GPL .

Șoferul inconștient a avut câte o variantă pentru fiecare…parte. Pentru patronul firmei la care era angajat, ”mergea cu 30 km/oră, iar cisterna a intrat în balans, inexplicabil”. Pentru autorități, ”viteza era ceva mai mare, de 60km/oră”.

 Mai mult, după ce a fost repusă pe roți, ”profesionistul” și-a aprins o  țigară, chiar lângă cisternă, în timp ce pompierii alergau dintr-o parte în alta pentru a verifica dacă există scurgeri de combustibil.

Pentru a se elibera carosabilul, a fost nevoie de o macara de mare tonaj.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Pensiunea - Restaurant Casa PaPaCip

Pensiunea - Restaurant Casa PaPaCip este un loc discret si retras, in care intotdeauna vei gasi un loc rezervat special pentru tine, ideal pentru un pranz sau o cina de afaceri, pentru o seara cu familia sau prietenii la preturi decente.


Citeste tot ...

Rovi's restaurant bar

Rovi's Restaurant & Bar, unde poti manca bine sau poti servi o cafea intr-o atmosfera foarte placuta si servicii fara cusur. Pentru papile si pentru spirit!


Citeste tot ...

http://b.artbetting.net/

UK Bookmaker http://f.artbetting.net
Reviw on bokmaker Number 1 in uk http://w.artbetting.net/ William Hill
Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes http://l.artbetting.net/ full information