VICTIME de ZIUA POLIȚIEI! TRAGEDIE pe centura Alexandria! O polițistă a murit! Colegul său este în stare gravă/VIDEO

VICTIME de ZIUA POLIȚIEI! TRAGEDIE pe centura Alexandria! O polițistă a murit! Colegul său este în stare gravă/VIDEO

Șoseaua de centură a municipiului Alexandria continuă să distrugă vieți!

 

Numărul victimelor din accidentele rutiere care au avut loc în cele două intersecții, Buzescu și Lăceni, a sărit de 100. Nimeni nu poate modifica proiectul, pe motiv că varianta ocolitoare este construită din fonduri europene!

Ultimul eveniment produs în intersecția de la Buzescu a distrus încă o familie. Doi copii au rămas fără mamă!

Claudia Buică era polițistă, încadrată la IPJ Teleorman, din sursă externă. Avea 35 de ani și urma să lucreze la Postul de Poliție din Mârzănești. Se întorcea de la cursuri, din Slatina, împreună cu doi colegi.  La volan se afla Cristi Bălan, un alt tânăr polițist. Cristi are 28 de ani și urma să fie ajutor șef de post în comuna Buzescu.

Nici unul dintre ei nu a mai apucat să își înceapă cariera. Drumul le-a fost curmat de un tragic accident.

Cristi conducea mașina în care se aflau! Claudia se afla pe locul din dreapta față. După ce au lăsat o altă colegă la Mavrodin, au luat-o spre casă. Nu au mai ajuns! În intersecția de la Buzescu, un camion încărcat cu pietriș i-a făcut praf!

Nimeni nu știe exact ce s-a întâmplat. Șoferul camionului circula pe drumul cu prioritate, însă Cristi nu l-a văzut…

Impactul a fost atât de puternic, încât mașina în care se aflau cei doi polițiști a fost distrusă în totalitate. Claudia a murit pe șosea. Medicii au încercat minute în șir să o resusciteze, dar… nu au reușit.

Cristi încă mai respira și a fost transportat la Spitalul Județean din Alexandria, de unde a fost trimis, de urgență, la Spitalul Bagdazar Arseni, în București. Era în comă de gradul patru!

Este greu de descris în cuvinte ce a urmat după accident!

Soțul Claudiei, și el polițist la IPJ Teleorman, a cedat nervos și  își striga soția…o ruga să revină la viață și la cei doi copii pe care-i aveau. Din păcate, Claudia nu a reușit să se întoarcă la familie. Colegi, prieteni, chiar și șefii din IPJ Teleorman aveau lacrimi în ochi și refuzau să creadă că este adevărat ceea se întâmplă.  Au venit la fața locului, direct de la petrecerea organizată de ZIUA POLIȚIEI. Nimeni nu a mai putut sărbători evenimentul, la aflarea cumplitei tragedii.

Mama lui Cristi este angajată la cantina iPJ Teleorman. Femeia este și ea în stare de șoc!

Colegii celor două victime cercetează împrejurările în care s-a produs accidentul!

Oricum ar fi, ancheta nu o va aduce înapoi pe Claudia Buică! Nici pe Cristi! Chiar dacă va scăpa cu viață, nu va mai fi niciodată cel care era înainte de tragedie!

 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Pensiunea - Restaurant Casa PaPaCip

Pensiunea - Restaurant Casa PaPaCip este un loc discret si retras, in care intotdeauna vei gasi un loc rezervat special pentru tine, ideal pentru un pranz sau o cina de afaceri, pentru o seara cu familia sau prietenii la preturi decente.


Citeste tot ...

Rovi's restaurant bar

Rovi's Restaurant & Bar, unde poti manca bine sau poti servi o cafea intr-o atmosfera foarte placuta si servicii fara cusur. Pentru papile si pentru spirit!


Citeste tot ...

http://b.artbetting.net/

UK Bookmaker http://f.artbetting.net
Reviw on bokmaker Number 1 in uk http://w.artbetting.net/ William Hill
Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes http://l.artbetting.net/ full information