ACCIDENT cu SCANDAL! Țiganii din Alexandria s-au luat la bătaie pentru un șofer fugar!

ACCIDENT cu SCANDAL! Țiganii din Alexandria s-au luat la bătaie pentru un șofer fugar!

Un accident rutier ”s-a lăsat” cu scandal, pe o stradă din Alexandria!

 

Un tânăr, proaspăt ieșit din penitenciar, s-a urcat la volanul unui autoturism și a făcut prăpăd pe șosea. A lovit o bătrână care se afla pe trotuar, a rupt un pom, a abandonat mașina și a dispărut fără urmă!

Totul s-a întâmplat pe strada Unirii, un cartier de țigani din Alexandria!

Potrivit martorilor, șoferul a venit cu viteză, a virat la stânga, însă a pierdut controlul volanului și a intrat pe trotuar.

O femeie de 60 de ani, care tocmai ieșise din curte, a fost izbită în plin. După ce a rupt si un pom aflat pe marginea drumului, mașina s-a oprit în mijlocul străzii.

Femeia lovită a ajuns la spital, cu multiple traumatisme!

Polițiștii au stabilit că la volanul autoturismului se afla un tânăr de 29 ani, Ilie Dumitru, care locuia în zonă și nu deține permis de conducere.

Mașina pe care o conducea aparține unui amic! Proprietarul a declarat, inițial, că nu știe cum a ajuns autoturismul său la șoferul care a produs accidentul!

Deși a fost identificat, tânărul a fugit de la fața locului, imediat după producerea evenimentului! Acesta nu a fost găsit, deocamdată, de polițiști, însă echipajele îl caută peste tot!

Accidentul  a provocat  și un adevărat scandal între țigani, după ce unuia dintre apropiații fugarului i s-a părut că identitatea șoferului a fost dată "în gât" de un vecin al femeii accidentate. Polițiștii aflați la fața locului i-au potolit cu greu pe indivizii recalcitranți, însă au reușit să aplaneze conflictul, înainte de a se ajunge la violențe grave!

 A fost solicitat sprijin suplimentar! La fața locului a sosit și un echipaj al Jandarmeriei Teleorman, care, ulterior, a intervenit la un al doilea scandal,  izbucnit de această dată la domiciliul unuia dintre cei care au făcut ”circ” pe stradă!

Șoferul vinovat s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție și sustragere de la recoltarea probelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei!

https://www.youtube.com/watch?v

 

 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Pensiunea - Restaurant Casa PaPaCip

Pensiunea - Restaurant Casa PaPaCip este un loc discret si retras, in care intotdeauna vei gasi un loc rezervat special pentru tine, ideal pentru un pranz sau o cina de afaceri, pentru o seara cu familia sau prietenii la preturi decente.


Citeste tot ...

Rovi's restaurant bar

Rovi's Restaurant & Bar, unde poti manca bine sau poti servi o cafea intr-o atmosfera foarte placuta si servicii fara cusur. Pentru papile si pentru spirit!


Citeste tot ...

http://b.artbetting.net/

UK Bookmaker http://f.artbetting.net
Reviw on bokmaker Number 1 in uk http://w.artbetting.net/ William Hill
Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes http://l.artbetting.net/ full information