URMĂRIRE ca în filme pe străzile din Alexandria! Un ȘOFER beat criță A FUGIT de polițiști într-un… STÂLP/ VIDEO

URMĂRIRE ca în filme pe străzile din Alexandria! Un ȘOFER beat criță A FUGIT de polițiști  într-un… STÂLP/ VIDEO

Un șofer care se afla la volanul unui BMW cu numere de Spania a ajuns cu mașina într-un stâlp, după ce a fost urmărit de un echipaj de poliție, aseară, cu puțin timp înainte de miezul nopții!

 

Bărbatul care se afla la volan a trecut pe roșu, în Alexandria, în intersecția străzii Dunării cu Av. Colfescu, intersecție în care au avut loc două accidente, în ultima săptămână, din același motiv: nerespectarea semnificației culorii roșii a semaforului!

Manevra a fost observată de un echipaj de la Poliția Alexandria. Agenții l-au oprit în trafic, însă buna credință a șoferului a durat până  a văzut ”uniforma” venind spre el.

A demarat în trombă și a început o cursă haotică pe străzile din Alexandria, cu polițiștii pe urmele lui.

Drumul i-a fost curmat brusc de un stâlp de beton care susține cablurile de curent electric, în intersecția străzii Cuza Vodă cu HCC, chiar lângă restaurantul PapaCip!

A fugit de semnalele acustice și luminoase, însă nu a mai putut trece de cele ”electrice”.

Șoferul fugar s-a dovedit a fi și beat… criță. Aparatul alcooltest a indicat o alcoolemie de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat!

Bărbatul turmentat susține că nu a fugit de polițiști…el ”a oprit acolo”… deși oprirea în stâlp, pe trotuar, este oarecum nefirească pentru un șofer care trage pe dreapta, de bună voie.

După ce a fost nevoit să coboare din mașină, conducătorul auto a fost încătușat, a suflat ”cu greu” în aparatul alcooltest, iar ulterior a fost  condus la spital pentru recoltarea probelor biologice de sânge.

Aventura l-a costat un dosar penal care îl va trage pe dreapta mult timp de acum încolo!

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Pensiunea - Restaurant Casa PaPaCip

Pensiunea - Restaurant Casa PaPaCip este un loc discret si retras, in care intotdeauna vei gasi un loc rezervat special pentru tine, ideal pentru un pranz sau o cina de afaceri, pentru o seara cu familia sau prietenii la preturi decente.


Citeste tot ...

Rovi's restaurant bar

Rovi's Restaurant & Bar, unde poti manca bine sau poti servi o cafea intr-o atmosfera foarte placuta si servicii fara cusur. Pentru papile si pentru spirit!


Citeste tot ...

http://b.artbetting.net/

UK Bookmaker http://f.artbetting.net
Reviw on bokmaker Number 1 in uk http://w.artbetting.net/ William Hill
Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes http://l.artbetting.net/ full information