Comemorare Liviu Vasilică. Marele rapsod, ignorat de autorități/VIDEO

Comemorare Liviu Vasilică. Marele rapsod, ignorat de autorități/VIDEO

Ieri, la ora 18.00, cunoscutul interpret teleormănean Liviu Vasilică a fost comemorat, la statuia acestuia, ridicată de autoritățile absente, în fața Palatului Administrativ din Alexandria.


Evenimentul a fost organizat de Niki Serețeanu, managerul paginii de facebook Alexandria, Teleorman, Romania.

Toți cei care îl apreciază pe cel care a fost simbolul județului Teleorman au fost invitați să participe și să aprindă o lumânare.

Față de anul trecut, numărul celor care au participat a fost mai mare, însă insuficient, dacă ar fi să comparăm cu ceea reprezintă Liviu Vasilică pentru județul nostru. Prezența ansamblului de copii, coordonat de fiica celebrului interpret, a fost apreciată de toți cei prezenți.
Chiar dacă oficialii teleormăneni nu s-au deranjat nici de această dată să participe, momentul a fost unul emoționant. Marele rapsod ar fi împlinit ieri 64 de ani.
Un sobor de preoți de la Mănăstirea Adămești a ținut o slujbă de pomenire în amintirea celui care a promovat Teleormanul, cu mult înainte ca România să audă de vicepremierul Liviu Dragnea, care, de asemenea, ne-a făcut celebri, în toate sensurile posibile: politică la nivel înalt, DNA, cimitire.
Familia rapsodului a mulțumit teleormănenilor care și-au adus aminte de Liviu Vasilică, atât celor care au venit să aprindă o lumânare, cât și celor care au trimis mesaje de încurajare.
Florin Vasilică, fiul interpretului, cel care a continuat ceea ce a început tatăl său, și-a exprimat dezamăgirea cu privire la indiferența autorităților față de evenimentele organizate în memoria celebrului interpret, considerând că această nepăsare are la bază ”orgolii nejustificate”.

 

 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Pensiunea - Restaurant Casa PaPaCip

Pensiunea - Restaurant Casa PaPaCip este un loc discret si retras, in care intotdeauna vei gasi un loc rezervat special pentru tine, ideal pentru un pranz sau o cina de afaceri, pentru o seara cu familia sau prietenii la preturi decente.


Citeste tot ...

Rovi's restaurant bar

Rovi's Restaurant & Bar, unde poti manca bine sau poti servi o cafea intr-o atmosfera foarte placuta si servicii fara cusur. Pentru papile si pentru spirit!


Citeste tot ...

http://b.artbetting.net/

UK Bookmaker http://f.artbetting.net
Reviw on bokmaker Number 1 in uk http://w.artbetting.net/ William Hill
Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes http://l.artbetting.net/ full information