Accident cu ”cântec” la Nanov. Poliția are o variantă, șoferii... alte două/VIDEO

Accident cu ”cântec” la Nanov. Poliția are o variantă, șoferii... alte două/VIDEO

Două mașini cu numere de Spania au intrat în coliziune ieri, în jurul prânzului, în comuna Nanov.


Un autoturism marca Volkswagen a fost lovit de un Opel care se afla în depășirea acestuia.
Potrivit inspectorului principal Alexandru Vlad din cadrul Serviciului Rutier Teleorman, șoferița care se afla la volanul Volkswagen-ului a încercat să vireze stânga, fără să se asigure, manevră care a dus la producerea accidentului.
Din primele cercetări efectuate la fața locului s-a constatat că Opel-ul se afla într-o depășire regulamentară, conducătoarea Volkswagen-ului a virat brusc la stânga, iar șoferul care încerca să-l depășească nu a mai putut evita coliziunea. În urma impactului, autoturismul Opel a fost proiectat într-un parapet metalic de pe marginea drumului.
Șoferul care se afla la volanul autoturismului Opel și alți doi pasageri, unul aflat pe scaunul din dreapta față, altul pe bancheta din spate, au ajuns la Spitalul Județean de Urgență din Alexandria. Din fericire, nici unul dintre aceștia nu a suferit leziuni grave.
Cu privire la modul în care s-a produs accidentul, fiecare dintre cei implicați are propria variantă.
Șoferița care a condul Volkswagen-ul susține că a semnalizat intenția de a schimba direcția de mers spre stânga, însă șoferul autoturismului Opel nu a observat și a intrat în depășire, abia după ce manevra a fost parțial efectuată.
Șoferul Opel-ului a susținut, imediat după producerea evenimentului, că nu a observat semnalul mașinii care circula în față, din cauza unei căruțe...căruță de care nimeni nu își amintește...
Poliția are o altă variantă: cu sau fără căruță, conducătoarea auto care se afla la volanul Volkswagen-ului nu s-a asigurat înainte de a vira la stânga...
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar ”neînțelegerile” vor ajunge la Parchetul Alexandria, urmând să se stabilească varianta ”câștigătoare”.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Pensiunea - Restaurant Casa PaPaCip

Pensiunea - Restaurant Casa PaPaCip este un loc discret si retras, in care intotdeauna vei gasi un loc rezervat special pentru tine, ideal pentru un pranz sau o cina de afaceri, pentru o seara cu familia sau prietenii la preturi decente.


Citeste tot ...

Rovi's restaurant bar

Rovi's Restaurant & Bar, unde poti manca bine sau poti servi o cafea intr-o atmosfera foarte placuta si servicii fara cusur. Pentru papile si pentru spirit!


Citeste tot ...

http://b.artbetting.net/

UK Bookmaker http://f.artbetting.net
Reviw on bokmaker Number 1 in uk http://w.artbetting.net/ William Hill
Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes http://l.artbetting.net/ full information