Neatenție plătită scump. Un copil de 4 ani a căzut de la etajul trei, în zona Peco /VIDEO

Neatenție plătită scump. Un copil de 4 ani a căzut de la etajul trei, în zona Peco /VIDEO

Nenorocirea s-a întâmplat în urmă cu câteva ore, într-un bloc situat în zona Peco a municipiului Alexandria.


Copilul se afla împreună cu familia la rude. La un moment dat, fetița a ieșit să se joace pe balcon, fără ca cei din casă, destul de numeroși, să observe că cea mică nu se mai afla în cameră.
La scurt timp s-a auzit o bubuitură, apoi s-a așternut liniștea. Fetița căzuse de a etajul trei, în grădina din spatele blocului.
Oamenii spun că a avut noroc, într-o oarecare măsură, având în vedere că a căzut pe pământ și nu s-a izbit de platforma betonată aflată în imediata apropiere.
Familia copilului este în stare de șoc. Părinții  și martorii, care se aflau în apartament în momentul incidentului, susțin  că totul s-a întâmplat foarte repede.
Vecinii din bloc au fost cei care au sunat la 112, după ce zgomotul produs de căderea copilului le-a atras atenția.
În prezent, fetița se află în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență din Alexandria, în urma loviturilor puternice suferite în zona capului, și cel mai probabil va fi trimisă la un spital din București. 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Pensiunea - Restaurant Casa PaPaCip

Pensiunea - Restaurant Casa PaPaCip este un loc discret si retras, in care intotdeauna vei gasi un loc rezervat special pentru tine, ideal pentru un pranz sau o cina de afaceri, pentru o seara cu familia sau prietenii la preturi decente.


Citeste tot ...

Rovi's restaurant bar

Rovi's Restaurant & Bar, unde poti manca bine sau poti servi o cafea intr-o atmosfera foarte placuta si servicii fara cusur. Pentru papile si pentru spirit!


Citeste tot ...

http://b.artbetting.net/

UK Bookmaker http://f.artbetting.net
Reviw on bokmaker Number 1 in uk http://w.artbetting.net/ William Hill
Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes http://l.artbetting.net/ full information