Accident în Alexandria. Trei mașini au fost avariate în intersecția de la BRD/VIDEO

 Accident în Alexandria. Trei mașini au fost avariate în intersecția de la BRD/VIDEO

Accidentul s-a produs pe fondul neacordării de prioritate, la intersecția străzii Av. Colfescu cu strada Dunării, în imediata apropiere a sediului central BRD.


O șoferiță care venea dinspre zona Peco a schimbat direcția de mers spre stânga, fără să acorde prioritate de trecere unei autoutilitare care venea din sens opus și se deplasa înainte.
Manevra neinspirată a creat un adevărat haos în intersecție: autoturismul condus de șoferiță a lovit autoutilitara care, la rândul său, a ricoșat într-un Taxi Logan, ce aștepta la semafor, pe strada Av. Colfescu.
În urma impactului, nici o persoană nu a fost rănită, însă cele trei autovehicule au fost serios avariate.
 Șoferița vinovată de producerea accidentului susține că autoutilitara, care aparține  Fundației Dan Voiculescu, venea cu viteză mare din sens opus și, din acest motiv, nu a mai apucat să efectueze manevra până la capăt.
Cei trei conducători auto au fost duși la sediul Poliției Alexandria pentru declarații, iar șoferița a rămas fără permisul de conducere.

Comentarii   

 
0 #1 ga 26-09-2014 09:58
O fi venit ala cu viteza .. dar si domnisoara nu s-a asigurat. S-a speriat si a apasat acceleratie in loc de frana :)
Citat
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Pensiunea - Restaurant Casa PaPaCip

Pensiunea - Restaurant Casa PaPaCip este un loc discret si retras, in care intotdeauna vei gasi un loc rezervat special pentru tine, ideal pentru un pranz sau o cina de afaceri, pentru o seara cu familia sau prietenii la preturi decente.


Citeste tot ...

Rovi's restaurant bar

Rovi's Restaurant & Bar, unde poti manca bine sau poti servi o cafea intr-o atmosfera foarte placuta si servicii fara cusur. Pentru papile si pentru spirit!


Citeste tot ...

http://b.artbetting.net/

UK Bookmaker http://f.artbetting.net
Reviw on bokmaker Number 1 in uk http://w.artbetting.net/ William Hill
Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes http://l.artbetting.net/ full information