De ce trimiteți CORUPȚII la pușcărie? Luați-le TOT și puneți-i să spele vase

De ce trimiteți CORUPȚII la pușcărie? Luați-le  TOT și puneți-i să spele vase

Pușcăria asta e cu dus și întors și parcă a devenit o modă fără rost.


Când fiica regelui Mihai s-a apucat de lupte de cocoși și a fost prinsă de autoritățile SUA, a fost pusă să plătească, în 30 de zile, o amenda de 250.000 de dolari pentru violarea legii privind protecția animalelor. Încă 250.000 i-au sărit din cont pentru că a servit băuturi alcoolice fără licență, la luptele alea din hambar. Apoi i-au confiscat ferma, pentru că a fost gazda unei infracțiuni. Când a început procesul, prințesa era deja falită, umilă, fără puterea de a se apăra cu un avocat scump.
Asta-i justiție, nene. SUA nu te amenință neapărat cu pușcăria, când faci ceva greșit. Se asigură întâi că îți poate lua tot, să te inveți minte. Când ajungi în fața unui judecator, ai plătit, deja, pentru ce-ai facut, cât să-ți iasă pe nas.
Mă ceartă unii că nu vreau pușcărie pentru autorii de fraude, spălare de bani ăi acte de corupție. Sigur că nu vreau, nene! Cui folosește că intră la pușcărie niște sute de primari, parlamentari, funcționari publici, sau o profă de engleză? De ce i-ai ține acolo, tot pe banii mei? Păi asta-i pedeapsa, ăla mă fură și eu îi achit cazarea și mâncarea?!!
Nu văd de ce n-am face ca americanii. De ce nu i se ia toata averea lui Carmen Iohannis, după faza cu casa de pe urma căreia a dobândit ilegal 300.000 de dolari, din chirii? De ce mai are doamna pantofi scumpi prin șifonier? Care-i șmecheria, pentru mine, cetățean al statului furat, că doamna președinte ar putea să ajungă colegă de cameră cu niște degetoaice de la ...? Ce câștig eu, concret? Nimic, vă spun eu. Și dacă cineva o să se chinuiască să o bage la pușcărie, o să iasa de-acolo și o să-și ia niște vuitoane, din banii pe care statul român nu s-a priceput sau n-a vrut sa pună mâna.
Băgați-i la pușcărie pe cei ce bat, schingiuesc, violează, omoară. Pe cei care vând mâncare otrăvitoare și emit noxe toxice. Pe cei care circula cu 150 la ora intr-o localitate. Pe aia care distrug instalațiile electrice la calea ferata, sau pun materiale proaste într-o grădiniță. Pe ăia care vând feșe contaminate în spitale, sau apă în loc de medicamente anti-cancer. Ăștia o merită.
Băieții care fac bani plimbând hârtii, fără să pună în pericol viața sau sănătatea altora, nu-s de pușcărie. Cel puțin la prima infracțiune, eu le-aș lua tot și le-aș da drumul pe stradă, ÎMBRĂCAȚI ÎN HAINE SECOND HAND... "Hai, frate, nu te văita, că ești băiat deștept, inventezi tu ceva! Dar ai grijă, dacă o mai comiți o dată, ai pus-o! Dă meditații, scrie o carte, ține conferințe, dă cu sapa, spală vase sau predă, dar să nu te mai prind că faci măgării că dracu' te ia....".

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Pensiunea - Restaurant Casa PaPaCip

Pensiunea - Restaurant Casa PaPaCip este un loc discret si retras, in care intotdeauna vei gasi un loc rezervat special pentru tine, ideal pentru un pranz sau o cina de afaceri, pentru o seara cu familia sau prietenii la preturi decente.


Citeste tot ...

Rovi's restaurant bar

Rovi's Restaurant & Bar, unde poti manca bine sau poti servi o cafea intr-o atmosfera foarte placuta si servicii fara cusur. Pentru papile si pentru spirit!


Citeste tot ...

http://b.artbetting.net/

UK Bookmaker http://f.artbetting.net
Reviw on bokmaker Number 1 in uk http://w.artbetting.net/ William Hill
Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes http://l.artbetting.net/ full information