Decanul facultății Valahia, fără falsă modestie: ”Pentru că merit!”/VIDEO

Decanul facultății Valahia, fără falsă modestie: ”Pentru că merit!”/VIDEO

 Ioana Panagoreț, decan al facultății Valahia, din Alexandria, și membru marcant al PSD Teleorman a fost ”premiată” de autoritățile locale din Conțești.


La propunerea primarului fost liberal, proaspăt pesedist, Consiliul Local a aprobat Hotărârea prin care Ioana Panagoreț devine ”cetățean de onoare al comunei Conțești”.
Cu privire la acest cadou pe care l-a primit în fața oamenilor din localitate, adunați în număr mare la târg, pentru a sărbători ziua comunei Conțești, Ioana Panagoreț a declarat:
”M-am gândit mult dacă merit sau nu această onoare. Și...Da! O merit, pentru că sunt fiică a satului și nu am uitat niciodată de unde am plecat”.
Judecând după aplauzele celor prezenți, se poate spune că mulțimea a fost de acord cu această declarație. Mulți dintre oamenii care locuiesc în Conțești o cunosc bine pe consăteanca lor, chiar dacă, de ani buni, aceasta a părăsit comuna natală și ...a ajuns mare.
Decanul facultății Valahia, în colaborare cu alți doi profesori, a scris o carte despre comuna Conțești, carte în care a încercat să redea toată istoria localității, începând cu anul 1870, când în zonă locuiau doar 60 de familii.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Pensiunea - Restaurant Casa PaPaCip

Pensiunea - Restaurant Casa PaPaCip este un loc discret si retras, in care intotdeauna vei gasi un loc rezervat special pentru tine, ideal pentru un pranz sau o cina de afaceri, pentru o seara cu familia sau prietenii la preturi decente.


Citeste tot ...

Rovi's restaurant bar

Rovi's Restaurant & Bar, unde poti manca bine sau poti servi o cafea intr-o atmosfera foarte placuta si servicii fara cusur. Pentru papile si pentru spirit!


Citeste tot ...

http://b.artbetting.net/

UK Bookmaker http://f.artbetting.net
Reviw on bokmaker Number 1 in uk http://w.artbetting.net/ William Hill
Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes http://l.artbetting.net/ full information