Reacție spontană! Primarul Drăgușin a fost dat afară din Spitalul Județean

Reacție spontană! Primarul Drăgușin a fost dat afară din Spitalul Județean

Am aflat despre acest incident, pur și simplu din întâmplare.

Deși nu obișnuiesc să promovez politicieni, ca să nu mai vorbesc de partide politice, anumite ”incidente” consider că merită relatate, mai ales când este vorba despre o situație de fapt, negativă sau pozitivă, spontană. În general, cred foarte mult în reacțiile spontane, pentru că mi se par cele mai relevante. Sunt reacțiile pe care nu ai timp să le maschezi și care, oarecum, te definesc ca om.
Despre întâmplarea cu Victor Drăgușin, primarul municipiului Alexandria, am aflat de curând. Personal, mi-a plăcut. Ca atitudine. Și nu se poate spune că era vreo acțiune cu presa sau de ochii lumii, pentru că nici măcar lume nu era prin preajmă, cu excepția unui cetățean simplu, din afara sistemului de stat, care a asistat la scenă.
Așadar, am aflat că Drăgușin s-a dus cu treabă la spital. Se pare că cineva din familie avea probleme de sănătate.
Ajuns la poartă, a fost oprit de cel de la pază. Omul nu-l cunoștea, pentru că nu este din zonă. I-a spus că nu poate parca mașina în curtea spitalului, deoarece există o restricție internă, și i-a cerut să scoată autoturismul în afara unității medicale.
Fără să comenteze, fără să se prezinte, Victor Drăgușin a dat în marșarier și a ieșit. A lăsat mașina undeva în apropiere, apoi și-a continuat drumul, pe jos. Frumos! O atitudine firească, ce vorbește de la sine despre...caracter. Mai ales când se întâmplă într-un cadru neoficial.
Cu această ocazie, apropo de atitudine, mi-am amintit de o conferință de presă, susținută de consilierul local Florin Tititrișcă, cu câteva zile înainte de alegerile prezidențiale.
Titirișcă era foarte ofuscat, pentru că un polițist de la ”Poliția normală”, nu de la Locală, și-a permis să-l legitimeze, în urma unei sesizări. I s-a părut foarte grav. Atitudinea lui m-a dus cu gândul direct la definiția șmecherului local, care nu suportă să fie verificat, în nici un fel de situație. Și m-a dezamăgit, cu atât mai mult cu cât Florin Titirișcă, cel care vrea să conducă Primăria Alexandria, vorbește tot timpul despre lege. Legea cui? Că legea nu înseamnă că dacă un polițist îți cere să te legitimezi, în timp ce verifică o sesizare, este”grav”... pentru că tu ești vedetă locală și ar trebui să te cunoască. Poate nu te cunoaște.
Mai mult, cred că cel care vrea conducerea unei reședințe de județ ar trebui să fie un exemplu, mai ales ca cetățean, și să respecte regulile de orice natură.
Despre Tititirișcă nu se poate spune că este, neapărat, un om rău, însă... lasă mult de dorit la capitolul atitudine și, de multe ori, vorbește înainte de a gândi, aspect la care ar trebui să lucreze intensiv.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Pensiunea - Restaurant Casa PaPaCip

Pensiunea - Restaurant Casa PaPaCip este un loc discret si retras, in care intotdeauna vei gasi un loc rezervat special pentru tine, ideal pentru un pranz sau o cina de afaceri, pentru o seara cu familia sau prietenii la preturi decente.


Citeste tot ...

Rovi's restaurant bar

Rovi's Restaurant & Bar, unde poti manca bine sau poti servi o cafea intr-o atmosfera foarte placuta si servicii fara cusur. Pentru papile si pentru spirit!


Citeste tot ...

http://b.artbetting.net/

UK Bookmaker http://f.artbetting.net
Reviw on bokmaker Number 1 in uk http://w.artbetting.net/ William Hill
Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes http://l.artbetting.net/ full information