Filtru
 • Șeful comandă, angajații execută. Pompieri la lopată, în interes privat. FOTO/VIDEO

  Pe principiul ”șeful are întotdeauna dreptate”, mai mulți pompieri au fost trimiși la muncă, să presteze punctual, deși nu era nici o situație de urgență.

 • Eveniment cultural în Alexandria. Jurnalista Carmen Dumitrescu a lansat prima carte.FOTO

  Evenimentul a avut loc marți, 29 aprilie 2014, la Centrul Cultural Teleorman, în prezența unui numeros auditoriu format din prietenii jurnalistei , autorități locale, politicieni și persoane care au susținut-o pe tot parcursul acestui proiect.

 • Droguri de risc în comuna Traian. Afacere în solariul din curte. FOTO/VIDEO

  Doi bărbați din comuna Traian, un italian și un român, au fost ridicați de la domiciliu de  DIICOT București,  pentru trafic de droguri.

 • Apa trece, mentalitatea rămâne. Râul Vedea ne arată efectele indolenței.Video

  După ce apele s-au liniștit și codul roșu a încetat amenințările la adresa teleormănenilor, au apărut și efectele...indolenței.

 • Chiar dacă în Alexandria nu mai există nici un cinematograf, se lansează pelicula Teleormanic

  Din aprilie, pe micile ecrane:

  “Nu da drumu’, fă”

  “Niciodată, Viorel”

  “Viorel, vreau sa vorbești cu mine ca și cu una din pesedistele tale…”

 • Focuri de armă în fața liceului. Pistolarul a tras în geamul unei maşini.FOTO/VIDEO

  Incindentul s-a produs chiar în fața Liceului Tehnologic nr.1 din Alexandria.

 • Declaraţie ŞOC: "Rusia vrea să lanseze al TREILEA RĂZBOI MONDIAL"

  Premierul interimar ucrainean Arseni Iaţeniuk a acuzat Rusia, vineri, că vrea să lanseze "al treilea război mondial", susţinând insurecţia separatistă din estul Ucrainei, şi a îndemnat comunitatea internaţională "să se unească împotriva agresiunii ruseşti".

 • Cristian Cioacă a fost condamnat la doi ani cu suspendare

  Cristian Cioacă a fost condamnat la doi ani cu suspendare pentru că a spart contul de mail al Elodiei Ghinescu.

 • Caz ȘOCANT în comuna Scrioaștea. Un bărbat dispărut, a fost găsit tranșat. FOTO/VIDEO

  Astăzi, în comuna Scrioaștea, o crimă oribilă a ieșit la iveală, după ce un bărbat dispărut, în urmă cu o săptămână, a fost găsit tranșat, într-o fântână de la marginea localității.

 • Pericol de meningită în zonele inundate. DSP Teleorman acționează în fiecare localitate.VIDEO

  Specialiștii din cadrul Direcției de Sănătate Publică Teleorman se deplasează în fiecare localitate afectată de inundații, pentru aplicarea măsurilor care se impun.

 • Premierul Ponta, la inundații în Teleorman. Simpatizanții l-au primit cu ”Jos Băsescu”. FOTO/VIDEO

  Premierul Victor Ponta a făcut astăzi o vizită de constatare în Teleorman, localitatea aleasă fiind ultima afectată de viituri: sat Beiu, comuna Ștorobăneasa.

 • Accident în comuna Orbeasca. O Ambulanță cu pacienți s-a făcut praf. FOTO/VIDEO

  Accidentul a avut loc în această dimineață, în localitatea Orbeasca de Sus.

 • În Teleorman a fost prelungită avertizarea de COD ROȘU. PERICOL pe râul Vedea. VIDEO

  În urmă cu aproximativ o oră, a fost emisă o nouă avertizare hidrologică, avertizare care vizează județul Teleorman.

 • Gest incredibil în Piața Centrală din Alexandria. Se întâmplă din ce în ce mai rar. Video

  Astăzi, în jurul prânzului, în Piața Centrală din Alexandria, un bărbat care se afla la cumpărături a găsit un portofel  cu 700 de lei și 20 de bonuri de masă.

 • Accident pe centura Alexandriei, în intersecție la Mavrodin. Doi oameni au ajuns la spital.Foto/Video

  După o perioadă de liniște, din punct de vedere al evenimentelor auto, au început ,din nou, accidentele pe noua șosea de centură a municipiului Alexandria.

 • Scandal cu bâte și topoare în comuna Măgura. Conflictul continuă cu amenințări ...incendiare.VIDEO

  În duminica de Florii, când majoritatea creștinilor se pregătesc de Săptămâna Mare, două familii și apropiații acestora s-au luat la bătaie în comuna Măgura.

 • Tâlhărie în Alexandria, PARTEA A DOUA. Autorul necunoscut a mai tras o DUBLĂ la Germino

  Tupeu de borfaș și un SET câștigat. Șase la zero pentru tâlharul care terorizează magazinele din Alexandria, de trei luni încoace.

 • ȘOCANT! Un bărbat a murit, după ce mâncat ciuperci de la supermarket.VIDEO

  Tragedia familiei Andrei a început  în urmă cu o săptămână, când ceasul rău i-a trimis la cumpărături în supermarket-ul  de la care se aprovizionau de obicei, aproape de blocul în care locuiau. În ziua nefastă, au hotărât să cumpere ciuperci vrac, pentru a prepara o tocăniță de post. Pentru Ion Andrei, avea să fie ultima.

  Cum a început ..sfârșitul

  În dimineața zilei de luni, 7 aprilie,  cei doi soți au mers împreună la supermarket . Printre altele, au cumpărat și ciuperci, pe care intenționau să le prepare pentru prânz. Undeva în jurul orei 15.00, mâncarea fiind gata, cei doi soți s-au așezatat la masă și fiecare a servit câte o porție de TOCĂNIȚĂ DE CIUPERCI. A fost singurul preparat, din ziua respectivă, pe care l-au consumat împreună, cu diferența că bărbatul a mâncat două porții, într-un interval de câteva ore.
  În jurul orei 19.00, Ion Andrei a început să se simtă rău. Cu fiecare oră care trecea starea de sănătate a acestuia se degrada, în ciuda eforturilor soției de a-l ajuta să-și revină. La scurt timp, femeia a început și ea să se simtă rău. Aproape o noapte întreagă s-au chinuit cu starea în care se aflau, sperând că se vor simți mai bine.
  Din păcate, nu s-a întâmplat așa. Îngrijorată că ea și soțul nu-și reveneau...din contră...erau din ce în ce mai rău...femeia a început să realizeze că ciupercile sunt cele care i-au adus în această stare. Nu a mai trecut mult timp și au ajuns la Spitalul Județean. Pentru transportarea soților Andrei  a fost nevoie de două ambulanțe, pentru că bărbatul se simțea mult mai rău.

  Două zile de... agonie

  Ion și Ioana Andrei au ajuns la Unitatea de Primire Urgențe din cadrul Spitalului Județean  din Alexandria acuzând dureri abdominale puternice și alte simptome specifice intoxicațiilor, bărbatul fiind în stare mai gravă.
  Cei doi soți  au povestit că,  la scurt timp după ce au mâncat ciuperci pe care le-au cumpărat de la un cunoscut supermarket  din Alexandria, s-au simțit din ce în ce mai rău. Având în vedere starea în care se aflau, cadrele medicale au hotărât internarea acestora pentru efectuarea analizelor și aplicarea tratamentului de specialitate.
  Deși au făcut tot ce era posibil, medici au reușit să o salveze doar pe femeie. Soțul ei a murit la numai două zile de la internare, după ce starea sa de sănătate s-a degradat de la o zi la alta.
  A urmat o perioadă de șoc pentru soția care a fost nevoită, deși nu își revenise complet, să se ocupe de înmormântarea celui care i-a fost alături ani la rând, după ce, cu două zile în urmă, mergeau împreună la cumpărături și se pregăteau de sărbătorile pascale.
  Fiica lor a fost cea care a susținut-o moral pe femeie, deși era la fel de afectată de moartea neașteptată și nedreaptă a tatălui ei. Pentru a fi alături de mamă, fiica soților Andrei a venit din Cipru, țară în care s-a stabilit cu ceva timp în urmă.
  Având în vedere că bărbatul decedat a fost internat în urma unei intoxicații cu ciuperci cumpărate de la supermarket, după cum au declarat cei doi soți în ziua în care au ajuns la Unitatea de Primire Urgențe, cadrele medicale au sesizat organele de anchetă, conform procedurii.

  Anchetă penală pentru...omor din culpă

  A doua zi, a fost efectuată necropsia în urma căreia s-a constatat că moartea s-a datorat  ''INTOXICAȚIEI CU O SUBSTANȚĂ NECUNOSCUTĂ'' , urmând ca raportul complet, cu privire la cauzele care au dus la deces, să fie întocmit în urma analizelor de laborator...analize care ar trebui să stabilească, printre altele, ce fel de substanță este aceea care i-a adus moartea lui Ion Andrei.
  Conform noului Cod Penal, a fost deschis un dosar penal pentru omor, iar ancheta în acest caz a fost demarată. Poliția a efectuat primele cercetări, una dintre probele care susțin varianta soților Andrei fiind deja ridicată de la domiciliul acestora: bonul fiscal, unde, printre altele, apar și ciupercile pe care le-au cumpărat în dimineața zilei de 7 aprilie.

  Șefa magazinului se face că..plouă

  Coincidență sau nu, la scurt timp după internarea celor doi soți, ciupercile vrac au dispărut din supermarket. Ioana Andrei susține că unul dintre vecini a mers la magazin, în mod special, pentru a-i informa pe reprezentanții acestuia cu privire la incident.
  Doamna director a  supermarket-ului nu pare să fie afectată în vreun fel de această întâmplare. Mai mult, după ce a ieșit din spital, Ioana Andrei a mers la magazin. Cu lacrimi în ochi, i-a reproșat doamnei șef că în supermarket-ul pe care îl conduce s-au vândut ciuperci otrăvite. Mai exact, femeia este convinsă că printre ciupercile comestibile s-au ,,nimerit,, câteva care erau toxice. Așa s-ar explica și faptul că, deși au mai existat persoane care au cumpărat același fel de ciuperci, acestea nu au ajuns la spital.
  Doamna director părea mai preocupată de obținerea bonului fiscal pe care îl deținea femeia, decât de drama pe care o trăia aceasta. Din păcate pentru doamna șefă...Ioana Andrei nu avea bonul la ea.

  Reacție penibilă a directorilor de la supermarket

  Reporterii Total Impact s-au deplasat la supermarket-ul în cauză, pentru a obține un punct de vedere oficial de la doamna director, după ce, cu o zi înainte, au încercat să o contacteze telefonic, fără succes, pentru că șefa precaută nu a răspuns la numere...necunoscute ( în sensul că nu avea numărul memorat în agenda telefonică) 
  Inițial, au fost conduși la biroul acesteia, însă au fost opriți la ușă de o doamnă ''gardian'' care s-a prezentat ca fiind adjunctul directorului. Cum a aflat despre ce subiect este vorba, a devenit ironică. Mai mult, a încercat să dea vina pe medicii de la Spitalul Județean din Alexandria, sugerând faptul că bărbatul a murit pentru că nu a fost tratat corespunzător...în timp ce  reporterii îi explicau că soția decedatului trăiește și a fost tratată în același spital. În plus, Ioana Andrei a povestit că medicii și-au dat tot interesul, în cazul ei și al soțului.
  Imediat, adjuncta a dispărut. Nu oriunde, ci în biroul directoarei. La scurt timp, din același birou a ieșit un agent de pază, cu un telefon în mână. Le-a cerut reporterilor să discute cu ,,inspectoarea de zonă,,...
  Așa zisa inspectoare de zonă era, de fapt, chiar șefa magazinului, care vorbea din propriul birou, de pe un alt telefon.  A declarat că nu știe nimic despre ceea ce s-a întâmplat și că presa nu are dreptul să facă investigații despre acest caz. Era clar! femeia nu avea habar de nimic. Nici de legi, nici de ceea ce înseamnă o investigație jurnalistică. Penibil!  Ce-i drept, părea limitată, se bâlbâia și avea o atitudine ofensivă. Deși reporterii i-au explicat, în termeni rezonabili, că era vorba  despre sănătatea publică, având în vedere că doi oameni au ajuns la spital iar unul a decedat după ce au consumat ciuperci cumpărate din magazinul pe care îl administrează, doamna director care se dădea drept inspector de zonă a continuat să mintă.
  A fost întrebată de ce nu au mai existat ciuperci vrac în supermarket, imediat după internarea soților  Andrei. Aceasta a răspuns evaziv, inițial, apoi a început să se contrazică, spunând că nu este adevărat și că ''vă arăt facturile''...Păi ce facturi doamnă??? parcă erați inspectoarea de zonă ...un inspector de zonă nu știe exact  ''mersul'' facturilor, înainte de a verifica...doar directorii de magazin cunosc aceste aspecte...pe de rost.
  Aceeași ''inspectoare de zonă'' le-a explicat reporterilor că în cadrul societății există o persoană desemnată să vorbescă cu reprezentanții presei. Numai că...NU ARE VOIE SĂ SPUNĂ CINE ESTE...Cu alte cuvinte, numele presupusului purtător de cuvânt este informație clasificată....
  La sfârșitul penibilei conversații telefonice, reporterii i-au cerut doamnei cu care au vorbit, să-și spună numele... pentru a ști cu cine au discutat...dar...SURPRIZĂ! Așa zisa inspectoare de zonă a spus că...NICI ASTA NU SE POATE...

  Investigația jurnalistică va continua...

  Mai departe, reporterii Total Impact vor investiga în continuare acest caz, din punct de vedere jurnalistic.
  Pe această cale, site-ul Total Impact apelează public la cititori pentru semnalarea tuturor aspectelor care pun în pericol sănătătea publică. Informațiile pe care le aveți, le puteți trimite prin mesaj privat pe pagina de facebook a site-ului, prin email sau telefonic .
  PRECIZARE: orice date de contat ale persoanelor care ne vor semnala neregulile din acest supermarket și din alte magazine care funcționează pe raza județului Teleorman vor rămâne  confidențiale.

 • Acțiune de amploare în târgul de la Găleteni . Șapte samsari au fost prinși în flagrant.FOTO/VIDEO

  În cursul dimineții de ieri, Poliția Teleorman a organizat o acțiune amplă în târgul de la Găleteni.

 • Accident în Alexandria, pe strada Dunării. Un taxi a fost proiectat în stâlp. FOTO/VIDEO

  Evenimentul s-a produs în urmă cu câteva ore, la intersecția străzii Av. Colfescu cu strada Dunării.

 • DEZVĂLUIRI CUTREMURĂTOARE despre viaţa de poliţist în Ferentari: "Suntem zilnic MUŞCAŢI, bătuţi, sau alergaţi cu DRUJBA!"

   Să fii poliţist în celebrul cartier bucureştean Ferentari nu este o alegere, ci un blestem. Iar cei care încă mai rezistă aici au parte de toate coşmarurile posibile: sunt bătuţi, tăiaţi, muşcaţi şi alergaţi cu drujba de infractori.

 • Unsprezece tâlhării în trei luni. Doi arestați și multă... speranță judiciară.FOTO/VIDEO

  În ultimele trei luni, județul Teleorman a fost ’’gazda’’ unui val de jafuri care s-au concretizat prin sustragerea unor sume de bani și, în unele cazuri, câteva bunuri de valoare.

 • Un nou jaf în Alexandria. Vânzătoarea a fost lovită cu pumnii.

  Tâlharul misterios a atacat din nou în această seară. Aproape previzibi, dacă ținem cont că majoritatea jafurilor din Alexandria au avut loc în jurul orei 21.00 și obligatoriu pe vreme rea.

 • INTERCEPTĂRI din dosarul lui Mazăre

  Primarul Constanţei, Radu Mazăre, se temea că va pierde la capitolul "imagine" dacă nu reuşeşte să termine construirea cartierului "Henri Coandă", el atrăgându-i atenţia viceprimarului oraşului să "rezolve problema", pentru că altfel se ocupă el personal "de toată direcţia de urbanism".

 • Mazăre: ,, Am fost la măciuci prietenul meu Elan,,

  În urmă cu puțin timp, Radu Mazăre a ieșit din nou la rampă, cu declarații despre nedreptatea pe care i-au făcut-o procurorii DNA când au hotărât să-l rețină.

 • Accident în Alexandria, pe strada București. O mașină a dărâmat un gard de beton.FOTO/VIDEO

  Accidentul a avut loc la intersecția străzii București cu strada Cuza Vodă, pe fondul neacordării de prioritate.

 • La un pas de MĂCEL! SCANDAL și FOCURI DE ARMĂ în Alexandria. FOTO/VIDEO

  În urmă cu câteva ore, strada 1 Mai a fost blocată de către polițiști, în urma unui scandal în care au fost implicate două familii de țigani.

 • Cercetătorii români au descoperit că nu şi-au primit salariile de un an de zile

  Descoperire uluitoare făcută de cercetătorii români: după ce au studiat la microscop extrasele conturile bancare în care ar trebui să-şi primească salariile, aceştia au ajuns la concluzia că nu au mai fost plătiţi de un an de zile.

 • Tâlhărie în comuna Mîrzănești. Doi bătrâni jefuiți și bătuți de hoți cu cagule/VIDEO

  Noapte de coșmar pentru pentru o familie de bătrâni din Valea Părului, comuna Mîrzănești.

 • Poliţistul cu permisul de conducere fals a fost şi PREOT FALS

  Parchetul General îl cercetează pe şeful de la Direcţia Rutieră care a fost prins cu un permis de conducere fals. Poliţistul se ocupa de educaţie rutieră în IGPR şi chiar a fost pentru 13 ani şoferul Înalt Prea Sfinţitului Andrei Andreicuţ.

 • Moment de STUPEFACŢIE azi în Poliţia Română. Polițist de la Direcția Rutieră, cu permis fals

  Un ofiţer de la Direcţia Poliţiei Rutiere este cercetat penal, după ce colegii său au descoperit că acesta conducea cu un permis fals, în condiţiile în care nu a avut niciodată un astfel de document, potrivit unor surse din Poliţie.

 • ZILE LIBERE 2014. Propunerea ca părinţii să aibă zi liberă la începerea anului şcolar, adoptată tacit de Senat

  ZILE LIBERE 2014. Părinţii care au copii în învăţământul preuniversitar ar putea să beneficieze de o zi liberă în prima zi a anului şcolar, potrivit unei propuneri legislative adoptate tacit de Senat.

 • 5 comentarii 4426 afişărPropunerea ca părinţii să aibă zi liberă la începerea anului şcolar, adoptată tacit de Senat

  ZILE LIBERE 2014. Părinţii care au copii în învăţământul preuniversitar ar putea să beneficieze de o zi liberă în prima zi a anului şcolar, potrivit unei propuneri legislative adoptate tacit de Senat.

 • UE anunţă lansarea unei operaţiuni militare în Republica Centrafricană

  Uniunea Europeană a anunţat, marţi, lansarea oficială a unei operaţiuni militare în Republica Centrafricană, în contextul intensificării violenţelor, în ultimele zile.

 • Sinucidere sau accident? Explozie în comuna Viișoara.FOTO/VIDEO

  Nenorocirea s-a petrecut astăzi  în localitatea Viișoara. Florin, barman la un local din comună, a fost găsit mort în propria casă, în urma unei explozii care a pornit de la gazele din butelie.

 • Ponta a coabiat cu Băsescu și la legea retrocedării proprietăților

  Premierul Victor Ponta nu face absolut nimic până nu îl consultă pe BăsescuPremierul Victor Ponta nu face absolut nimic până nu îl consultă pe Băsescu, și până când președintele nu își dă acordul.

 • 25 de persoane, trimise în judecată de DIICOT

  Procurorii DIICOT au dispus trimiterea în judecată a 25 de inculpaţi, 8 în stare de arest preventivProcurorii DIICOT au dispus trimiterea în judecată a 25 de inculpaţi, 8 în stare de arest preventiv,   urmare a destructurării unui grup infracţional organizat transfrontalier, specializat în  săvârşirea de infracţiuni prin intermediul sistemelor şi reţelelor informatice.

 • Treisprezece suporteri de la Steaua şi Rapid, ridicaţi în urma unor percheziții domiciliare

  Treisprezece suporteri ai echipelor Steaua şi Rapid au fost ridicaţiTreisprezece suporteri ai echipelor Steaua şi Rapid au fost ridicaţi, marţi, în urma unor percheziţii domiciliare, fiind acuzaţi de încăierare şi ultraj, după ce s-ar fi bătut la finalul meciului din 14 aprilie, de pe stadionul Giuleşti.

 • Prins cu 21 de miei in portbagaj

  Prins cu 21 de miei in portbagajÎn urma unor controale în trafic, polițiștii din municipiul Roșiorii de Vede au identificat un cetățean din Olt care transporta în portabagjul mașini 21 de carcase de miei.

 • Municipalitatea a preluat Casa de Cultură din Alexandria.

  Casa de Cultură din Alexandria.După discuții și negocieri îndelungi cu sindicatele, Primăria Alexandria a preluat, în sfârșit, Casa de Cultură.

 • Primarul Victor Drăgușin a făcut” proba” la fântâna din parcul de 516.846 lei

  Primarul Victor Drăgușin a făcut” proba” la fântâna din parcul de 516.846 leiAlexăndrenii au, grație investiției făcute de primărie, un parc nou și reabilitat cu peste 5 miliarde de lei vechi. Este vorba de Parcul de lângă Catedrala ” Sf. Alexandru”.

 • Explozie puternică la Praga

  Explozie puternică la PragaO explozie puternică s-a produs luni, în centrul orașului, Praga, lângă Teatrul Național. Bilanțul inițiat indică faptul că circa 12 persoane au fost rănite.

 • General implicat în furtul de mașini

  General implicat în furtul de mașiniGeneralul în rezervă Francisc Radici, împreună cu alte peste 20 de persoane sunt anchetate de polițiști sub acuzația că au constituit un grup infracțional care se ocupa cu furtul de mașini.

 • Sfânta Liturghie de Florii a umplut bisericile din Alexandria

  bisericile din AlexandriaSărbătoarea Floriilor a constituit un bun prilej pentru credincioși de a intra într-un lăcaș al Domnului.

 • Atac armat la Guvernul Italiei

  Doi carabinieri au fost răniți duminică în urma unui atac armatDoi carabinieri au fost răniți duminică în urma unui atac armat produs în fața sediului Guvernului Italiei de la Roma.

 • Tragedie de proporții în Bangladesh.

  Tragedie de proporții în Bangladesh.Poliţia din Bangladesh a anunţat sâmbătă arestarea a doi proprietari de ateliere de confecţii situate în imobilul de opt etaje care s-a prăbuşit miercuri în apropiere de Dacca, provocând cel puţin 324 morţi, conform unui nou bilanţ.

 • O tânără s-a sinucis aruncându-se de la etajul 4 al unui bloc din cartierul Colentina

  O tânără s-a sinucis aruncându-se de la etajul 4Femeia, în vârstă de 33 de ani, s-a aruncat sâmbătă, de la etajul 4 al blocului în care locuia, situat pe Bulevardul Colentina din București.

 • Gino Manzotii, membrul trupei DJ Project, a fost implicat intr-un grav accident de circulatie

  Gino Manzotti, membrul trupei DJ ProjectLiderul trupei DJ Project, Gino Manzotti, a fost implicat sâmbătă dimineață într-un accident produs la o intersecție din Timișoara.

 • Teleormăneanca Daniela Rizea, câştigătoarea emisiunii ”Next Star” de la Antena 1

  Teleormăneanca Daniela Rizea, câştigătoarea emisiunii ”Next Star” Cea de-a doua ediţie a emisiunii ”Next Star” de la Antena 1 a fost un succes pentru micuţa interpretă de muzică populară din Teleorman, Daniela Rizea.

 • Alexandria va avea un mall construit de sud-africani.

  Alexandria va avea un mall construit de sud-africani.Fondul sud-african de investiţii New Europe Property Investments (NEPI) a achiziționat anul trecut un teren la Alexandria, în apropierea hypermarket-ului Kaufland.

 • 10 foști șefi ai MAPN, urmăriți penal

  10 foști șefi ai MAPN, urmăriți penalProcurorii DNA au început urmărirea penală față de alte 10 persoane care au deținut funcții de conducere din MApN, în legătură cu achiziționarea, în condiții nelegale, a unor locuințe de serviciu la preț subvenționat.

 • Emilian Frâncu, primarul orașului Râmnicu Vâlcea, reținut de DNA pentru luare de mită

  Emilian Frâncu, primarul orașului Râmnicu VâlceaPrimarul municipiului Râmnicu Vâlcea, Emilian Frâncu, a fost reţinut joi după-amiază de către procurorii DNA sub acuzația de luare de mită.

 • Sărăcia împinge teleormănenii la furat!

  Sărăcia împinge teleormănenii la furatFurturile din județ depășesc media pe țară!
  Peste 1400 de infracțiuni de furt s-au înregistrat în Teleorman, în primul trimestru al acestui an. Trendul este unul crescător, față de anul trecut și față de media pe țară.

 • Contrabandă cu țigări în România

  Contrabandă cu țigări în RomâniaUn grup transfrontalier, format din 61 de persoane sunt cercetate de DIICOT pentru contrabandă cu țigări pe teritoriul României.

 • Eclipsă de Lună, la noapte!

  Eclipsă de Lună, la noapteDacă cerul va fi senin, la noapte, și teleormănenii  vor putea vedea un fenomen  rar: Luna roz. În noaptea de joi spre vineri, 25 - 26 aprilie, se va produce o eclipsă de Lună.

 • Tâlhărie pentru 42 de lei, un cercel și un telefon nefuncțional

  Tâlhărie pentru 42 de lei, un cercel și un telefon nefuncționalTrei hoți din Drăgănești Vlașca au intrat în aceeași noapte peste patru batrâni din comună, amenințându-i și cerându-le toți banii din casă.

 • Au uitat Dragnea şi ai lui că-s trimişii Teleormanului?!

  Au uitat Dragnea şi ai lui că-s trimişii TeleormanuluiLocuri de muncă! Locuri de muncă! Locuri de muncă! Aşa striga cu foc Liviu Dragnea, la braţ cu Victor Ponta şi Crin Antonescu, de pe scena instalată în faţa Casei de Cultură din Alexandria, în urmă cu cinci luni.

 • Miracol la Teleorman: Chipul lui Liviu Dragnea s-a arătat într-un trunchi de copac

  Chipul lui Liviu Dragnea s-a arătat într-un trunchi de copacUn locuitor al comunei Sărăceni, aflată în sudul judeţului , a făcut descoperirea când era în pădure, la tăiat de scoarţă de copac.

 • Theodor Stolojan, acuzat de ANI de fals în declarațaii pentru că nu și-a declarat acțiunile la Transgaz

  Europarlamentarul PDL, Theodor StolojanEuroparlamentarul PDL, Theodor Stolojan este acuzat de Agenția Națională de Integritate de fals în declarații, întrucât nu și-a trecut în declarația de avere, acțiunile deținute la Compania Națională Transgaz.

 • Cel mai "nesimțit" salariu dintr-o instituţie de stat din România.

  Salarii de lux încasate la statDirectorii companiilor și agențiilor de stat nu simt criza. Aceștia încasează lunar salarii de lux de zeci de mii de euro, chiar dacă unitățile pe care le conduc sunt înglobate în datorii sau înregistrează pierderi.

 • In atentia primariei! S-a redeschis fosta rampa de gunoi din Alexandria ?

  In atentia primariei! S-a redeschis fosta rampa de gunoi din Alexandria ?Pe vremea fostului regim, rampa de gunoi din Alexandria funcționa în spatele curților de pe strada Alexandru Ghica. Mai exact, la intersecția străzilor Alexandru Ghica cu Nicolae Bălcescu.

 • Alta Marie cu aceeasi palarie! Se infiinteaza Termic Calor Serv

  Alta Marie cu aceeasi palarie! Se infiinteaza Termic Calor ServSC Terma Serv SRL, societatea care se ocupă de furnizarea energiei termice în Alexandria se află în moarte clinică de câțiva ani buni.

 • Cosmin Podovei, un tânăr culturist de 17 ani din Botoșani, ucis de steroizi

  Cosmin Podovei, un tânăr culturist de 17 ani din Botoșani, ucis de steroiziCosmin Podovei, un elev în vârstă de 17 ani, din Botoșani, a decedat sâmbătă, după ce i s-a făcut rău în fața blocului său. Tânărul se întorcea acasă după o ședință la sala de forță.

 • Cătălin Voicu, fost senator PSD, a fost condamnat luni, la 7 ani de închisoare.

  Cătălin Voicu, 7 ani de închisoareCătălin Voicu, fost senator PSD, a fost condamnat luni, la 7 ani de închisoare de către Înalta Curte de casație și Justiție. Decizia este definitivă , irevocabilă și executorie.

  Completul de cinci judecători ai Înaltei Curți de Casație și Justiție a decis luni seară ca fostul senator Cătălin Voicu să stea după gratii, șapte ani.

  Omul de afaceri Costel Cășuneanu a fost condamnat la patru ani de închisoare dar cu suspendare.

  Aceeași pedeapsă a primit-o și judecătorul Florin Costiniu. Acesta a fost condamnat de colegii săi de la Înalta Curte, patru ani de închisoare cu suspendare.

 • Un video inexplicabil a fost postat pe Youtube de un barbat din Irlanda.

  Un video inexplicabil a fost postat pe Youtube de un barbat din Irlanda."Au venit in grupuri. Erau chiar langa casa mea".
  Imaginile au fost filmate in decembrie, insa abia acum s-a decis sa le urce pe site, dupa cum declara acesta.

 • Fratele lui Nicolae Vlad, ucigașul studentei japoneze, s-a sinucis în închisoare

  Nicolae Vlad, ucigaşul studentei japoneze, s-a spânzurat în închisoare. Fratele lui Nicolae Vlad, ucigaşul studentei japoneze, Yurika Masuno, s-a sinucis în baia celulei din penitenciarul Rahova. Acesta fusese condamnat la 7 ani de închisoare pentru furt.

 • Captură record de heroină în România

  Captură record de heroină în RomâniaProcurorii DIICOT, împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul IGPR – DCCO,  au destructurat un grup  infracţional organizat  transfrontalier, specializat în traficul de heroină.

 • Atentatele din Boston: Fraţii Ţarnaev deţineau asupra lor arme de foc alte şase bombe

  Fraţii Ţarnaev deţineau asupra lor arme de foc alte şase bombe Cei doi fraţi suspectaţi în atentatul din timpul maratonului de la Boston aveau asupra lor şase bombe, un pistol şi o puşcă în timpul urmăririi din noaptea de joi spre vineri care s-a soldat cu moartea lui Tamerlan Ţarnaev, conform poliţiei.

 • Poliția nu poate verifica amprentele

  Programele AFIS 2000 și ImagetrakDe cinci zile, baza de date a Poliției Române este nefuncțională. Astfel că verificarea amprentelor suspecților se face în prezent cu lupa.

 • Daniel Dincă ”ameninţă” alexăndrenii rău-platnici cu judecata.

  Daniel Dincă ”ameninţă” alexăndrenii rău-platnici cu judecata. O fi căutat banii la casieria Cosmosului?
  Societatea alexăndreană de colectare a gunoiului menajer, SC Alexsal Prest SRL, a început ”schingiuirea” cetăţenilor care nu sunt la zi cu plata facturilor.

 • VIDEO Cocalarul numarul 1 in Romania!

  Si-a luat BMW de peste 60 de mii de euro Si-a luat BMW de peste 60 de mii de euro "decatapabil"!

  De putin timp, acest barbat "valoros" face furori pe internet, avand in vedere ca este protagonistul unui filmulet de senzatie.

 • Djohar Ţarnaev, al doilea suspect în cazul atentatului de la Boston, arestat de FBI

  Djohar Ţarnaev, al doilea suspect în cazul atentatuluiAutoritățile americane au reușit să-l captureze și pe cel de-al doilea suspect al dublului atentat de la maratonul din Boston. Djohar Ţarnaev a fost arestat și se află acum în custodia FBI.

 • Suspect reținut de FBI la Boston

  Un bărbat, suspectat ca find autorul atentatului cu bombă de luni de la maratonul din Boston, a fost reținut vineri de FBI, după ce un polițist a fost ucis în campusul universității MIT.

 • Gilberto Șaban și George Davidescu, condamnați la închisoare pe viață

  Gilberto Șaban și George Davidescu, condamnați la închisoare pe viațăGilberto Șaban și George Davidescu au fost condamnați joi, de magistrații Tribunalului Constanța, la închisoare pe viață pentru uciderea Larei Șaban.

 • Explozie soldată cu 70 de morți în Texas

  Explozie soldată cu 70 de morți în TexasO explozie puternică s-a produs în noaptea de miercuri spre joi, la o fabrică de îngrăşăminte din oraşul West din Texas, soldată cu moartea a circa 70 de persoane.

 • Prostituție sau doar sex ? La marginea Alexandriei, în câmp, mașinile trag pe dreapta pentru partide de sex!

  Prostituție sau doar sex ? La marginea AlexandrieiTeoretic, doar oi, vaci și ciobani te-ai aștepta să găsești pe câmpul de la marginea Alexandriei, în apropierea drumului care duce către Cernetu.

 • Un copil de 6 ani a sfarsit sub rotile masinii!

  Un copil de 6 ani a sfarsit sub rotile masinii!

  Un accident de circulație tragic s-a produs ieri, la Videle. Un copil de 6 ani, lăsat nesupravegheat de părinți, a traversat strada printr-un loc nepermis și a fost lovit de o mașină.

 • Focar de infectie si boala la marginea orasului. Masinile Alexsal Prest arunca gunoiul tot in camp!

  Alexăndrenii plătesc tarife majorate la gunoi, deși deșeurile ajung tot în câmpAlexăndrenii plătesc, de la 1 aprilie, un preț majorat la gunoi, pe motiv că deșeurile sunt transportate acum la depozitul ecologic de la Mavrodin, iar serviciul Alexsal Prest are cheltuieli mai mari .

 • Parcul de la catedrala, subiect de ” misto” in Revista Catavenzii

  Catedrala din Alexandria are parc nou și scumpUn material apărut astăzi în ziarul Cațavencii, prezintă o investiție a Primăriei Alexandria, drept subiect ”de râs”, având în vedere banii cheltuiți de municipalitate și felul în care au fost atribuite lucrările.

 • Barack Obama a primit o scrisoare otrăvită cu ricină

  Cel mai puternic om de pe planetă era cât pe ce să fie otrăvit prin intermediul unei scrisori.Serviciile secrete americane susțin că cineva a vrut să-l otrăvescă pe Barack Obama cu o scrisoare otrăvită cu ricină, o substanță letală.

 • Un băiat de 8 ani a fost ucis în atentatul de la Boston după ce îşi îmbrăţişase tatăl la linia de sosire

  Un băiat de 8 ani a fost ucis în atentatul de la BostonMartin Richard, un copil de 8 ani a fost ucis de exploziile produse luni seară la maratonul de la Boston. Băiatul a murit la scurt timp după ce apucase să își îmbrățișeze tatăl care tocmai trecuse linia de sosire la maraton.

 • Soferul accidentului de la Rosiori de Vede, in urma căruia a murit un copil, a fost bătut de familie și băgat în spital

  Șoferul care a dat cu mașina peste copilul de 4 ani din Roșiorii de Vede a fost bătut de familia acestuia și a ajuns la spital.Șoferul care a dat cu mașina peste copilul de 4 ani din Roșiorii de Vede a fost bătut de familia acestuia și a ajuns la spital.

 • INCREDIBIL! Doi soți din Roșiori de Vede au ajuns după gratii, pentru că au refuzat să dea muzica mai încet

  Doi soți din Roșiorii din Vede au ajuns după gratiiGreu de crezut că o petrecere în familie, te poate duce direct în arestul poliției. Și totuși, un astfel de caz s-a întâmplat la Roșiorii de Vede, unde doi soți, au ajuns după gratii, după ce au organizat o petrecere în apartament și au dat muzica la maxim.

 • DNA spune că fostul ministrul Corenliu Dobrițoiu a primit ilegal casă de la armată

  Corneliu Dobrițoiu este acuzat de DNAProcurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie au început urmărirea penală faţă de Corneliu Dobrițoiu, fost Ministru al Apărării, cât și față de generalul în rezervă Traian Pigui, în dosarul în care liberalul ar fi primit ilegal un apartament de la Armată.

 • Ștrandul Vedea se va extinde cu un nou bazin

  Ștrandul Vedea Primăria Alexandria intenționează să extindă ștrandul Vedea și să construiască aici un bazin descoperit. Indicatorii tehnico-economici ai investiției au fost deja aprobați în ședința Consiliului local Alexandria.

 • Cutremur devastator în Iran

  Cutremur devastator în IranUn cutremur cu magnitudinea de 7,8 grade s-a produs marţi, în sud-estul Iranului, au anunţat seismologii iranieni, seismul fiind resimţit în întreaga regiune a Golfului Persic şi în Asia de Sud.

 • Corneliu Dobrițoiu a fost lucrat magistral de Ponta cu ajutorul lui Băsescu, care a pus procurorii DNA la lucru.

  Corneliu Dobrițoiu, mazilit de Ponta și Băsescu cu ajutorul DNACorneliu Dobrițoiu a fost lucrat magistral de Ponta cu ajutorul lui Băsescu, care a pus procurorii DNA la lucru. Mai exact, i-au dezgropat un dosar din 2010 și l-au reactivat acum când s-a zvonit că senatorul liberal dorește funcția de Ministru al Apărării.

 • Atentate cu bombă la maratonul din Boston, soldate cu 3 morți și 144 de răniți

  Două bombe au explodat luni în apropierea liniei de sosire a Maratonului din BostonDouă bombe au explodat luni în apropierea liniei de sosire a Maratonului din Boston, Massachusetts. Bilanțul inițial indică trei morți și 144 de răniți, dintre care 17 sunt în stare gravă.

 • Nepot ucis de bunică la Uricani

  Nepot ucis de bunică la UricaniTragedie într-o familie din orașul Uricani, județul Hunedoara. O femeie în vârstă de 48 de ani și-a ucis nepotul în vârstă de 4 ani după care s-a spânzurat.

 • Un copil de trei ani a murit la Rosiorii de Vede, calcat de masina

  Un copil de trei ani a murit la Rosiorii de Vede, calcat de masinaUn accident de circulație tragic s-a produs ieri, la Roșiorii de Vede. Un șofer de 69 de ani, care circula pe strada Ion Luca Caragiale din localitate a accident grav un copil de 3 ani care a traversat strada printr-un loc nepermis.

 • Băsescu, accident în Otopeni

  Președintele României, Traian Băsescu a fost implicat sâmbătă, într-un accident rutierPreședintele României, Traian Băsescu a fost implicat sâmbătă, într-un accident rutier, pe DN 1 în zona Podului Otopeni. Băsescu a recunoscut că el se face vinovat de producerea accidentului.

 • Organizare și unanimitate la PSD Alexandria. Victor Drăgușin, reales președinte

  Organizare și unanimitate la PSD Alexandria. Victor Drăgușin, reales președinte Organizația PSD Alexandria s-a reunit, ieri, în cadrul Conferinței municipale pentru alegerea președintelui și a celorlalți membri ai conduceri, dar și pentru desemnarea delegaților ce vor participa la conferința județeană a PSD Teleorman.

 • Angajat CFR, împușcat în Port

  Angajat CFR, împușcat în PortUn angajat al CFR Marfă a fost împușcat vineri după-amiază, din greșeală, în picior, de către un agent de pază care însoțea o garnitură de tren.

 • Trei polițiști din Vrancea, au refuzat să ia mită

  Trei polițiști din Vrancea, au refuzat să ia mităÎn aceeaşi zi, doi poliţişti din Vrancea și unul din Galați, au refuzat să primească mită de la cetățnei cercetați penal şi au sesizat Direcția Generală Anticorupție.

 • Ponta spune că mafia retrocedărilor a încasat de la stat despăgubiri de 128 milioane euro

  Ponta spune că mafia retrocedărilor a încasat de la stat despăgubiri de 128 milioane euroVictor Ponta a prezentat vineri într-o conferință de presă, motivele pentru care a decis să-și asume răspunderea în Parlament, pe legea despăgubiri proprietarilor caselor naționalizate de comuniști.

 • Cămătarii din Teleorman rămân în arest 29 de zile

  Cămătarii din Teleorman rămân în arest 29 de zileTribunalul Teleorman a decis ca cei nouă suspecți, reținuți de DIICOT pentru acte de cămătărie și șantaj să rămână în arest pentru următoarele 29 de zile.

 • Român ucis în bătaie într-un post de poliție din Ungaria

  Român ucis în bătaie într-un post de poliție din UngariaUn român încarcerat la Orgovany în Ungaria, pentru că ar fi furat o drujbă, a fost ucis cu bestialitate, în bătaie într-un post de poliție, de către doi polițiști unguri.

  Românul, în vârstă de 47 de ani, a fost încarcerat la penitenciarul Orgovany, fiind suspectat că a furat o drujbă.

 • Percheziții la Videle.

  Au fost reținuți patru hoți care furau din locuințe Au fost reținuți patru hoți care furau din locuințe
  Poliţiştii din Videle au reţinut şi introdus în arest patru tineri, cercetaţi pentru furt din locuinţă. Aceştia au fost identificaţi în urma unor percheziţii domiciliare.

 • Cămătarii din Teleorman, saltati de mascati

  14 percheziţii domiciliare au avut loc în această dimineaţă, la mai multe persoane din Teleorman şi Bucureşti, suspectate că ofereau împrumuturi cu camătă. ”Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Teleorman şi procurorii D.I.I.C.O.T.

 • Ponta neagă dezvăluirile Wikileaks

  Ponta neagă dezvăluirile WikileaksVictor Ponta refuză să vorbească despre documentele clasificate trimise de acesta în SUA, și declasificate și  publicate de Wikileaks. Premierul a spus că el nu a trimis nimănui nicio scrisoare.

 • Percheziții la Craiova pentru destructurarea unei grupări ce făcea trafic cu arme de foc

  Percheziții la Craiova pentru destructurarea unei grupări Procurorii DIICOT Craiova au efectuat miercuri dimineață șase percheziții domiciliare la locuinţele membrilor grupării şi la sediul unei societăţi comerciale controlate de către membrii unei grupări infracționale ce se ocupa cu traficul de arme de foc.

 • Nouă persoane reținute de DIICOT Craiova pentru fraude informatice la bancomate

  Nouă persoane reținute de DIICOT CraiovaProcurorii DIICOT Craiova au dispus reţinerea pentru 24 de ore a nouă persoane, membre a unui  grup infracţional organizat transfrontalier, constituit din 18 persoane, specializat în  săvârşirea de infracţiuni cu instrumente de plată electronică.

 • S-a aprobat bugetul județului. Nu curge lapte și miere nici anul acesta!

  S-a aprobat bugetul județului. Nu curge lapte și miere nici anul acesta!Cine s-a așteptat ca, în Teleorman, începând din acest an, să curgă lapte și miere, dată fiind reprezentarea la nivel înalt pe care o are județul, s-a cam înșelat.

 • Dosare penale întocmite pentru infracţiuni contra patrimoniului

  Dosare penale întocmite pentru infracţiuni contra patrimoniului Polițiștii teleormăneni au surprins în flagrant în ultimele zile, mai multe persoane care încercau să sustragă bunuri de patrimoniu.

 • 13 persoane ucise în Serbia

  13 persoane ucise în SerbiaUn bărbat în vârstă de 60 de ani, cu probleme psihice, a ucis 13 persoane, inclusiv un bebeluş, şi a rănit alte trei persoane, într-un sat, în apropiere de Belgrad.

 • Cât de greu este să locuieşti în Teleorman, judeţul cu al treilea cel mai scăzut nivel de trai din România

  Cât de greu este să locuieşti în Teleorman, judeţul cu al treilea cel mai scăzut nivel de trai din RomâniaAl treilea cel mai scăzut nivel de trai din România se înregistrează în judeţul Teleorman, el poziţionându-se pe locul 40 în clasamentul realizat de gândul.

 • Alin Bucur, deputatul Colegiului 3 Alexandria, a fost exclus din PP-DD!

  Alin Bucur, a fost exclus din PP-DDDeputatul Colegiului 3 Alexandria, Alin Bucur,  a fost exclus din PP-DD. Potrivit declarației date agenției Agerpres, de către Radu Popa, liderul deputaților PP-DD, Alin Bucur a a fost exclus din partid ca urmare a deciziei luate de Biroul Național de Coordonare.

 • Primul documentar cu imagini ale unui "EXTRATERESTRU REAL"

  Primul documentar cu imagini ale unui EXTRATERESTRU REAL / FOTO: Huffington PostUfologul şi medicul american Steven Greer va lansa, pe data de 22 aprilie, primul documentar cu imagini în care se presupune că ar apărea un extraterestru adevărat.

 • Doi tineri si-au pierdut viata la Peretu!

  Doi tineri si-au pierdut viata la Peretu!Un accident teribil s-a petrecut în acest week-end în comuna Peretu. În noaptea de 6 spre 7 aprilie, un tânăr de 20 de ani din Peretu, circula pe DN 6 (E 70).

 • Află cât au cheltuit deputații de Teleorman

  Află cât au cheltuit deputații de Teleorman  Aproape 10.000 de lei ne-a costat cabinetul Cătălinei Ștefănescu!Aproape 10.000 de lei ne-a costat cabinetul Cătălinei Ștefănescu!
  Cei opt deputați de Teleorman au cheltuit în luna februarie 57.341 de lei pentru cabinetele parlamentare pe care le au în județ.

 • Ruina cinematografului Patria a reintrat în patrimoniul primăriei.

  Ruina cinematografului Patria a reintrat în patrimoniul primărieiCeea ce a mai rămas din cinematograful Patria a ajuns, din nou, în patrimoniul orașului, după ani lungi de procese și tărăgănări în instanță. Anunțul a fost făcut de primarul Victor Drăgușin, cu prilejul celei mai recente ședințe de consiliu local.

 • Un om de stiinta sustine ca moartea nu exista: "Totul este doar o iluzie".

  Un om de stiinta sustine ca moartea nu exista: Ce se intampla dupa moarte este probabil cea mai mare enigma a lumii, iar oamenii cauta de mii de ani raspunsul.

 • VIDEO|Tom şi Jerry în politică. Dragnea şi protejata sa, Cătălina Ştefănescu, au făcut schimb de SMS-uri

  Dragnea şi protejata sa, Cătălina Ştefănescu, au făcut schimb de SMS-uriLiviu Dragnea şi protejata sa din Parlament, Cătălina Ştefănescu, au făcut schimb de SMS-uri în timpul şedinţei în care a fost aleasă noua conducere a filialei PSD Vâlcea, relatează Realitatea TV.

 • O bătrână din Galați, cercetată penal pentru că făcea trafic cu arme de foc

  O bătrână din Galați, cercetată penal pentru că făcea trafic cu armeO femeie în vârstă de 60 de ani, din Galați, împreună cu doi bărbaţi de 24 şi 50 de ani sunt cercetați penal pentru contrabandă cu arme de foc.

 • Și-a ucis soția în fața copilului

  Și-a ucis soția în fața copiluluiUn copil în vârstă de 4 ani din Hunedoara, a fost martorul unei crime oribile. Tatăl lui și-a ucis soția după care s-a spânzurat de țeava de gaz dintr-o cameră.

 • Două fetiţe, spulberate de un TIR pe trecerea de pietoni

  Două fetiţe, spulberate de un TIR pe trecerea de pietoniDouă surori au fost lovite pe trecerea de pietoni, vineri după-amiază, de un TIR în localitatea Limpeziş, judeţul Buzău, informează România TV.

 • Coreea evacuează ambasadele

  Coreea de Nord a transmis misiunilor diplomatice de la Phenian, că începând din 10 aprilie, nu mai poate garanta securitatea acestora.Coreea de Nord a transmis misiunilor diplomatice de la Phenian, că începând din 10 aprilie, nu mai poate garanta securitatea acestora. MAE confirmă solicitarea coreenilor de a evacua ambasada României.

 • Daniel Morar a demisionat

  Daniel Morar a demisionatDaniel Morar a anunțat vineri într-o conferință de presă că renunță la detașarea lui în funcția de prim-adjunct la procurorului general al Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

 • Percheziţii în Bucureşti şi Teleorman la hoţi ce spărgeau locuinţe în sectorul 6

  Percheziţii în Bucureşti şi Teleorman la hoţi ce spărgeau locuinţe în sectorul 6Poliţiştii bucureşteni specializaţi în investigaţii criminale, cu sprijinul luptătorilor Serviciului de Acţiuni Speciale, au efectuat miercuri trei percheziţii domiciliare în Bucureşti şi judeţul Teleorman, pentru prinderea a patru persoane ce fac parte dintr-o grupare specializată în furturi din locuinţe.

 • Cuscrul lui Băsescu, audiat la DIICOT

  Cuscrul lui Băsescu, audiat la DIICOTBebe Ionescu, cuuscrul preşedintelui României, Traian Băsescu a fost audiat, joi, la DIICOT, în calitate de martor în dosarul fraudelor bancare de la BRD și Wolksbank.

 • Simulare de cutremur la Alexandria!

  Simulare de cutremur la Alexandria!Primăria cheltuie un miliard de lei vechi pentru acest exercițiu.
  Un miliard de lei vechi se va cheltui din bugetul Alexandriei pentru organizarea unei simulări de cutremur. Sub conducerea actualului primar, Victor Drăgușin, la Alexandria, în ultimii ani, s-au organizat două simulări de cutremur.

 • PSD a preluat Ministerul Justiției

  PSD a preluat Ministerul JustițieiPremierul Victor Ponta a anunțat miercuri după ședința USL, că a cerut PNL ca PSD să preia Ministerul Justiției și că liberalii au fost de acord și că aceștia nu doresc alt minister.

 • Reacția lui Mircea Badea la decizia lui Ponta: Ieși afară Ponta ordinară!

  Reacția lui Mircea Badea la decizia lui PontaMircea Badea a reacționat dur la decizia lui Victor Ponta de a o numi pe Koveși la DNA, deși ieri premierul spunea că nu mai face el propunerile.

 • STARE DE RAZBOI. Coreea de Sud, gata de o “actiune militara”.

  STARE DE RAZBOI. Coreea de Sud, gata de o “actiune militara”. Gest neasteptat al PhenianuluiSeulul evoca o “posibila actiune militara” pentru protejarea sud-coreenilor aflati in interiorul complexului industrial intercoreean Kaesong, un simbol al cooperarii intre cele doua Corei. Coreea de Nord a impiedicat miercuri dimineata angajatii sud-coreeni sa patrunda in interiorul complexului industrial.

 • Antonescu: Ponta NU ne-a consultat în privinţa lui Kovesi. Ne DESPĂRŢIM, dar USL nu se rupe

  Antonescu: Ponta NU ne-a consultat în privinţa lui Kovesi. Ne DESPĂRŢIM, dar USL nu se rupePreşedintele PNL, Crin Antonescu, a reacţionat dur după ce Victor Ponta a propus-o pe Laura Codruţa Kovesi la şefia DNA. Antonescu a anunţat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că liberalii nu acceptă sub nici o formă nominalizarea lui Kovesi şi că este prima dată când Victor Ponta ia o decizie fără să se consulte cu PNL.

 • CSM aprobă perchezițiile corporale și la domiciliul procuroarei Mihaela Agheniței

  La solicitarea DIICOT Galați, CSM a avizat atât percheziția domiciliară cât și corporală pentru procurorul Mihaela AghenițeiLa solicitarea DIICOT Galați, CSM a avizat atât percheziția domiciliară cât și corporală pentru procurorul Mihaela Agheniței, ancetată că l-ar fi favorizat pe fostul deputat Mihail Boldea, aflat în arest preventiv.

 • Un copil de patru ani a fost accidentat la Alexandria

  Un copil de patru ani a fost accidentat la AlexandriaUn copil de 4 ani a fost accidentat ieri, la Alexandria, după ce s-a angajat în trecerea străzii printr-un loc neprmis.

 • Incendiar! Primarul Victor Dragusin, prins de sotie la amanta! - FOTO, VIDEO

  Incendiar! Primarul Victor Dragusin, prins de sotie la amanta! - FOTO, VIDEOIn decursul zilei de ieri , primarul Alexandriei, Victor Dragusin a fost surprins de catre sotia acestuia Maria Dagusin iesind din apartamentul amantei sale, unde au avut loc scene cu adevarat fierbinti.

 • APLICAŢIA DE TELEFON care RESETEAZĂ contorul pompelor de benzină

  APLICAŢIA DE TELEFON care RESETEAZĂ contorul pompelor de benzinăO aplicaţie pentru smartphone care resetează contorul pompelor de benzină stârneşte panică printre benzinarii români. De câteva zile, mai multi şoferi au aflat cum pot plăti mai puţini bani pentru un litru de benzină. Asta în conditiile în care preţul carburanţilor se scumpeşte din trei in trei luni.

 • Dumitru Călin, interimar la Poliția Locală Alexandria

  Dumitru Călin, interimar la Poliția Locală AlexandriaDupă cum se știe, primarul Victor Drăguşin i-a cerut public demisia şefului Poliţiei Locale Alexandria, Eugen Hainagiu, care a intrat de urgență în concediu medical.

 • Coplata în sănătate intră azi în vigoare

  Coplata în sănătate intră azi în vigoareAzi, de ziua păcălelilor, o veste proastă dar adevărată va intra în vigoare. Coplata în sănătate intră azi în vigoare, iar românii vor plăti între 5 și 10 lei, la externarea din spital.

 • Comuna Poroschia

  Primaria PoroschiaComuna Poroschia se află în imediata vecinătate a municipiului Alexandria, judeţul Teleorman şi administrează localităţile Poroschia şi Calomfireşti.
  Primarul comunei, Iulian Badea, se află în fruntea primăriei din anul 2004 şi este unul dintre primarii pe care cetăţenii l-au ales aproape în unanimitate de voturi.

 • Comuna Fântânele

  Milian Cioltei. Comuna Fântânele este situată în partea de sud a județului Teleorman, legătura comunei cu exteriorul realizându-se prin DN 51 A Zimnicea –Turnu Măgurele care străbate localitatea de la est la vest.

 • Moarte suspecta la vama

  MOARTE SUSPECTA LA VAMAPotrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Giurgiu, un coleg al bărbatului l-a găsit decedat pe şofer în cabina autovehiculului şi a anunţat imediat Poliţia.

 • Moment penibil în istoria Poliţiei Române

  Moment penibil în istoria Poliţiei RomâneŞefii Poliţiei Române au reuşit performanţa să producă un nou moment penibil. O circulară adresată Poliţiei Rutiere permite seccretizarea imaginilor filmate de radare. Ordinul vine după publicarea înregistrărilor cu maşina prefectului de Timiş care goneşte nebuneşte, încălcând grosolan legea.

 • 2 angajaţi ai MAI, la datorie în perioada Sărbătorilor de Paşti la ,,MALL"

  2 angajaţi ai MAI, la datorie în perioada Sărbătorilor de Paşti la ,,MALLAceste poze sunt imagini reale. Fotografiile reprezintă un veritabil pamflet şi orice interpretare eronată poate provoca dizgraţie…

 • Se fură şi în Săptămâna Mare

  Se fură şi în Săptămâna MareChiar dacă poliţiştii s-au mai rărit, numărul furturilor este atât de mare în această perioadă încât dinspre instituţia respectivă vin în continuare, pe bandă rulantă, ştiri despre cei căzuţi în plasa oamenilor legii.

 • Un profesor beat face circ la Poliţia rutiera

  Un profesor beat face circ la Poliţia rutieraNicolae Stafie, de 53 de ani, din municipiul Alexandria, a fost depistat de poliţiştii rutieri, în jurul orei 21:30, conducând un autoturism pe drumurile publice, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

 • Tătărăştii de Sus

  Tătărăştii de Sus este o comună rurală, situată în judeţul TeleormanTătărăştii de Sus este o comună rurală, situată în judeţul Teleorman, la hotarul către judeţul Vlaşca, pe partea stângă a văii şi a râului Teleorman, la împreunarea sa cu valea şi cu parul Bucovului, la 56 Km de Alexandria şi 33 Km de Roşiori.

 • Atac armat într-un bloc din Cluj

  Atac armat într-un bloc din ClujTrei persoane mascate au pătruns marţi, într-un apartament din cartierul Mărăşti, din Cluj Napoca.

  Atac armat într-un apartament din cartierul Mărăşti din municipiul Cluj.

 • Comuna Orbeasca

  Comuna este situată în partea sudică a judeţului Teleorman, zona centrală a Câmpiei Române,la nord de Alexandria, pe DJ 504 Sate componente: Laceni, Orbeasca de Jos, Orbeasca de Sus.
  Comuna este situată în partea sudică a judeţului Teleorman, zona centrală a Câmpiei Române,la nord de Alexandria, pe DJ 504 Alexandria-Piteşti, la 100 km de Piteşti şi 20 km de Alexandria, in câmpia Găvanu Burdea, străbătută de râul Teleorman.

 • Trivalea Mosteni

  primarul Nicolae TiuComuna Trivale Moşteni este o localitate din nordul judeţului Teleorman, în Câmpia Găvanu Burdea, la 40 km de Alexandria şi 80 km de Bucureşti. Satele componente sunt Trivale Moşteni, Brătăşani şi Deparaţi, având o populaţie totală de 3212 locuitori, din care aproximativ 60% sunt apţi de muncă.

 • Porcuror nesimţit, la cumpărături cu maşina instituţiei

  Ştiu că sunteţi interesaţi de ştiri "de senzaţie", dar poate doar cu astfel de ştiri cei care ne conduc pot fi puşi la punct.

 • Poliţiştii teleormăneni se pregătesc de Paşte

  Alexandria Poliţiştii vor fi în stradă80 la sută dintre poliţiştii teleormăneni vor fi pe stradă în perioada Sfintelor Sărbători de Paşte. Din păcate pentru şoferi, oamenii legii se aşteaptă ca în acele zile, pe Drumul European 70 de la Bucureşti – Alexandria- Roşiorii de Vede să fie ambuteiaje.

 • Încătuşat pentru ameninţare, port ilegal al cuţitului şi jignirea poliţiştilor

  Alexandria Bărbatul a fost introdus în arest pentru 24 de oreUn bărbat de 25 de ani din comuna Poroschia a fost încătuşat cu forţa de poliţişti după ce a încercat să înjunghie un consătean. Mai mult decât atât, în momentul în care a fost somat să înceteze, tânărul i-a înjurat pe poliţişti.

 • Pedepsiți în locul prefectului

  Doi polițiști vor fi pedepsiți pentru că au îndrăznit să oprească mașina prefectului de TimișDoi polițiști vor fi pedepsiți pentru că au îndrăznit să oprească mașina prefectului de Timiș.

  Aleșii PDL din județul Timiș se cred invincibil chiar și când e vorba de regulile de circulație. 

 • Un obsedat sexual ataca o femeie, in scara blocului! VIDEO

  Un obsedat sexual ataca o femeie, in scara bloculuiPlin clipe de groaze a trecut o tanara din Rusia, atacata chiar in scara blocului in care locuieste de un obsedat sexual.

Pensiunea - Restaurant Casa PaPaCip

Pensiunea - Restaurant Casa PaPaCip este un loc discret si retras, in care intotdeauna vei gasi un loc rezervat special pentru tine, ideal pentru un pranz sau o cina de afaceri, pentru o seara cu familia sau prietenii la preturi decente.


Citeste tot ...

Rovi's restaurant bar

Rovi's Restaurant & Bar, unde poti manca bine sau poti servi o cafea intr-o atmosfera foarte placuta si servicii fara cusur. Pentru papile si pentru spirit!


Citeste tot ...

http://b.artbetting.net/

UK Bookmaker http://f.artbetting.net
Reviw on bokmaker Number 1 in uk http://w.artbetting.net/ William Hill
Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes http://l.artbetting.net/ full information