Israelul a bombardat locuinţele mai multor oficiali ai Hamas. Bilanţul victimelor a ajuns la 200 de morţi

Israelul a bombardat locuinţele mai multor oficiali ai Hamas. Bilanţul victimelor a ajuns la 200 de morţi

Aviaţia israeliană a bombardat, în noaptea de marţi spre miercuri, locuinţele mai multor oficiali ai mişcării islamiste Hamas în Fâşia Gaza, în contextul în care mişcarea respinge armistiţiul, iar premierul israelian afirmă că ţara sa va intensifica operaţiunile militare în regiune.

 

Astfel, potrivit unor oficiali israelieni, avioane de luptă au atacat miercuri domiciliul unui oficial de rang înalt din cadrul Hamas, Mahmoud al-Zahar.

În momentul bombardării, în această locuinţă din oraşul Gaza nu se afla nicio persoană, au anunţat surse din domeniul securităţii şi martori, adăugând că domiciliile alltor oficiali ai Hamas au fost atacate în cursul unor raiduri aeriene separate.

Potrivit unor martori, cel puţin două rachete au atins locuinţa cu patru etaje a lui Mahmoud al-Zahar, cauzând pagube semnificative inclusiv într-o moschee şi în locuinţele din apropiere.

mediafax.ro

 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Pensiunea - Restaurant Casa PaPaCip

Pensiunea - Restaurant Casa PaPaCip este un loc discret si retras, in care intotdeauna vei gasi un loc rezervat special pentru tine, ideal pentru un pranz sau o cina de afaceri, pentru o seara cu familia sau prietenii la preturi decente.


Citeste tot ...

Rovi's restaurant bar

Rovi's Restaurant & Bar, unde poti manca bine sau poti servi o cafea intr-o atmosfera foarte placuta si servicii fara cusur. Pentru papile si pentru spirit!


Citeste tot ...

http://b.artbetting.net/

UK Bookmaker http://f.artbetting.net
Reviw on bokmaker Number 1 in uk http://w.artbetting.net/ William Hill
Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes http://l.artbetting.net/ full information