Românii care au depus bani de trăsuri pe vremea lui Cuza, despăgubiţi până în 2018

 Românii care au depus bani de trăsuri pe vremea lui Cuza, despăgubiţi până în 2018

Premierul Victor Ponta a anunțat că nu i-a uitat pe românii care, la jumătatea secolului XIX au depus bani avans pentru trăsuri și atelaje și nu au mai primit de niciunele pentru că a intervenit războiul de independență din 1877, și-i va despăgubi și pe aceștia.

 

„Păgubiții vor putea alege în a primi o trăsură, un car pentru boi, o jumătate de bou sau chiar contravaloarea banilr, în florini, creițari și mahmudele. Vom începe să-i despăgubim treptat, începând din 2018”, a anunțat Victor Ponta. Vestea a fost primită cu bucurie de urmașii depunătorilor, pentru că din cei originali nu a mai rămas niciunul în viață, fiind executați pentru trădare de Carol I în 1880, când au avut tupeul să-și ceară banii înpoi, și deshumați și spânzurați încă o dată în 1909 de Ion IC Brătianu.
Cea mai gravă problemă cu care se confruntă Guvernul în returnarea fondurilor este că românii încă mai depun bani pentru căruțe și nu pot fi opriți deloc să o facă. „Consumă mult mai puțin la un Logan și, pe timp de noapte, când mergi fără felinar pe un drum național ai mult mai multe șanse să scapi cu viață decât dacă mergi cu o Dacie”, spun cumpărătorii.

http://www.timesnewroman.ro

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Pensiunea - Restaurant Casa PaPaCip

Pensiunea - Restaurant Casa PaPaCip este un loc discret si retras, in care intotdeauna vei gasi un loc rezervat special pentru tine, ideal pentru un pranz sau o cina de afaceri, pentru o seara cu familia sau prietenii la preturi decente.


Citeste tot ...

Rovi's restaurant bar

Rovi's Restaurant & Bar, unde poti manca bine sau poti servi o cafea intr-o atmosfera foarte placuta si servicii fara cusur. Pentru papile si pentru spirit!


Citeste tot ...

http://b.artbetting.net/

UK Bookmaker http://f.artbetting.net
Reviw on bokmaker Number 1 in uk http://w.artbetting.net/ William Hill
Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes http://l.artbetting.net/ full information