BOBOC-ul RUTIER, MULTINAȚIONAL DEZVOLTAT

                                    BOBOC-ul RUTIER, MULTINAȚIONAL DEZVOLTAT

Deputatul de Teleorman, Valentin Boboc, care a devenit celebru dupa ce au fost publicate interceptările telefonice din dosarul ”Referendumului”, a avut proasta inspirație de a se băga în seamă pe un subiect de care nu are habar: problema accidentelor de pe centura Alexandriei, accidente care au făcut, în doi ani, 108 victime.


După intervenția prefectului Carmen Daniela Dan, la solicitarea www.totalimpact.ro, directorul de la Secția Drumuri Naționale Teleorman s-a trezit din somn și au fost montate calmatoare de trafic, pe drumul județean, ca o soluție imediată. De atunci, nu mai fost înregistrat nici un accident, până de curând, când calmatoarele de trafic au dispărut, ca să poată interveni utilajele de dezăpezire. După două zile, a avut loc un accident, mediatizat în presa locală.
Deputatul Valentin Boboc, pe care nu l-a interesat această problemă reală care implica vieți pierdute și familii distruse, a comentat, de pe contul personal de facebook: ”pai nu rezolvase cineva problema? se minunau ca nu mai sunt incidente”, cu referire clara și ironică la prefect, care, spre deosebire de tovarășul deputat, a găsit, totuși, o soluție, atât cât i-a permis legea.  
După intervenția sa penibilă, acesta a ajuns pe pagina de facebook Parodii de Teleorman, cu titlul  de ”Boboc-ul rutier”.

”Pentru a preveni incidentele rutiere soldate cu victime, deputatul Valentin Gabriel Boboc a luat decizia să profite de încadrările directe în MAI, din sursa externă, și să se angajeze ca polițist rutier, solicitând să dirijeze intersecția centurii Alexandria colț cu Lăceni.
Acest lucru i-a fost ușor de dus la îndeplinire, deoarece acesta are și atestat de instructor auto, iar în timpul liber își ajută prietenele de familie să se obisnuiasca cu schimbatorul de viteze.
Deputatul Boboc a spus că nu crede în accidente rutiere, ci doar în incidente.
Un cetatean (i)responsabil, care trecea pe centură,  Dide din Roșorii de Vede, zis și ”omul reclamație”  a spus: *domnule, dvs sunteti pe post de calmator? că nu păreți*
*Cum adica, nu par pe post? * a întrebat deputatul relantisor, supărat că el se implică în problema incidentelor de pe centura Alexandria și lumea nu înțelege.
În cele din urma, BOBOC-ul rutier a interzis circulatia vehiculelor ca să  nu mai fie accidente, si a obligat pe toata lumea sa mearga pe cai.
Pe cai mari, ca el!”

                                    BOBOC-ul RUTIER, MULTINAȚIONAL DEZVOLTAT

Comentarii   

 
0 #2 sofer de35 ani 08-03-2016 13:11
tembelissima la ea acasa !
Citat
 
 
0 #1 Adevarul de Talpa 29-02-2016 17:01
Halal raspuns dl Boboc! Pai, pai...
Va rog vizitati http://adevarultalpa.blogspot.ro/ sau Adevarul de Talpa/facebook
Citat
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Pensiunea - Restaurant Casa PaPaCip

Pensiunea - Restaurant Casa PaPaCip este un loc discret si retras, in care intotdeauna vei gasi un loc rezervat special pentru tine, ideal pentru un pranz sau o cina de afaceri, pentru o seara cu familia sau prietenii la preturi decente.


Citeste tot ...

Rovi's restaurant bar

Rovi's Restaurant & Bar, unde poti manca bine sau poti servi o cafea intr-o atmosfera foarte placuta si servicii fara cusur. Pentru papile si pentru spirit!


Citeste tot ...

http://b.artbetting.net/

UK Bookmaker http://f.artbetting.net
Reviw on bokmaker Number 1 in uk http://w.artbetting.net/ William Hill
Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes http://l.artbetting.net/ full information