Dragi Creștini, venim cu Botezul! Vă rugăm să fiți acasă! /FOTO

 Dragi Creștini, venim cu Botezul! Vă rugăm să fiți acasă! /FOTO

Să mai zică cineva că Biserica și slujitorii ei nu au evoluat și altfel decât financiar.

Ne-am obișnuit să vedem preoți cu mașini de lux, biserici pe post de aspiratoare de bani publici, preoți țepari, care impun taxe pe orice, în numele Domnului.
Mai nou, slujitorii lui Cel de Sus, ca să nu piardă , au pus afișe la scara blocului, anunțându-și venirea cu busuiocul.
Formularea diferă față de anunțul celor de la CEZ sau de la APASERV, însă ideea este aceeasi: STAȚI ACASĂ, CĂ VENIM! un element de noutate, comparativ cu alți ani, când preoții veneau la... ghici. Ce-i drept, nici banii nu mai au aceeași valoare, așa că nu ne mai permitem să pierdem vreun...client.
Tot de vreo doi ani încoace, băiatul ăla care îl însoțește pe preotul care vine în ”casele noastre” a devenit din ce în ce mai agresiv. Bate la ușă cu atâta foc, încât juri că au venit mascații peste tine. Răsufli ușurat abia când auzi numele Domnului răsunând pe scara blocului.
Să fie primit! Preotul! Să fie primiți și banii primiți de la enoriași, în numele TATĂLUI, pentru Casa Domnului!


Comentarii   

 
+4 #3 popa gheorghe 04-03-2016 15:20
Degeaba dati o nota ironica articolului pentru ca nu acesta este mesajul afisului:"stati acasa". Preotul stie ca unii ca dumneavostra nu-l doresc si prin acest anunt doreste sa evite momentul reciproc penibil al intalnirii. Pe de alta parte scapa de reprosul celor care il asteapta si nu stiu ca vine. Deci, lucrurile stau cu totul altfel. Fiti mai perspicace si eventual...semn ati articolul.
Citat
 
 
0 #2 BmacInfO 03-03-2016 19:59
Mare e puterea lui Dumnezeu :lol:
Citat
 
 
-1 #1 bmacinfo 03-03-2016 18:30
Au uitat sa puna o icoana si Amin la sfarsit
Citat
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Pensiunea - Restaurant Casa PaPaCip

Pensiunea - Restaurant Casa PaPaCip este un loc discret si retras, in care intotdeauna vei gasi un loc rezervat special pentru tine, ideal pentru un pranz sau o cina de afaceri, pentru o seara cu familia sau prietenii la preturi decente.


Citeste tot ...

Rovi's restaurant bar

Rovi's Restaurant & Bar, unde poti manca bine sau poti servi o cafea intr-o atmosfera foarte placuta si servicii fara cusur. Pentru papile si pentru spirit!


Citeste tot ...

http://b.artbetting.net/

UK Bookmaker http://f.artbetting.net
Reviw on bokmaker Number 1 in uk http://w.artbetting.net/ William Hill
Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes http://l.artbetting.net/ full information