Connect with us

Politică

Incep lucrările la centura Mihăilești! – 3,180 km –

Publicat

de

Incep lucrările la centura Mihăilești!
Anunțul a fost făcut de Costel Barbu, secretar general adjunct al Guvernului: „Guvernul Orban repară tot ce a distrus PSD și ministrul Răzvan Cuc ! O nouă veste bună: în curând, teleormănenii vor ajunge mai repede și în siguranță la București, pentru că începem construirea centurii orașului Mihăilești, din Giurgiu, în lungime de 3,180 km. Investiția, în valoare de 36.862.651,20 lei fără TVA, a intrat în linie dreaptă. Câștigătorul pentru finalizarea lucrărilor de construcție a variantei de ocolire a fost desemnat și în cel mai scurt timp, semnăm contractul.

Peste un an de zile, de la începerea lucrărilor, vrem să inaugurăm un drum modern, iluminat, cu intersecții largi, care decongestionează circulația în zona Mihăilești și oferă siguranță și securitate tuturor participanților la trafic.
Realizarea variantei de ocolire va cuprinde următoarele lucrări:
– Realizarea propriu-zisă a variantei de ocolire și modernizarea străzii Potcoavei;
– Amenajarea intersecțiilor existente în cadrul proiectului;
– Varianta de ocolire – km 21+200 al DN 6 – intersecție giratorie – km 24+800 al DN 6 – intersecție giratorie Strada Potcoavei,
– realizare de intersecții la nivel prin racordare simplă cu arc de cerc;- Realizare rețea de iluminat public;- Lucrări de siguranța circulației.

Centura de ocolire a orașului Mihăilești este foarte așteptată de mulți ani de toți cei ce locuiesc în zonă, dar și de cei care o tranzitează, însă, PSD și-a bătut joc de toate speranțele și așteptările lor.

Ministrul PSD-ist al Transporturilor, Răzvan Cuc, a reziliat anul trecut, într-un acces teatral de teribilism de copil răsfățat, contractul de construire a acestui drum. PNL repară ce a distrus PSD! Guvernul Orban nu se joacă cu siguranța românilor!”

Vezi mai mult
Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *