Connect with us

Știri

Alexandria – Băutură la volan pe lockdown !!!

Publicat

de

Băutură la volan pe lockdown!Un șofer a fost găsit pe șosea cu 0,93 alcoolemie!
Polițiștii din Alexandria au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis și sub influența alcoolului în cazul unui bărbat depistat în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Alexandria, deși ar fi consumat băuturi alcoolice și avea permisul de conducere suspendat.Ieri seară, 18 noiembrie 2020, în jurul orei 23:00, polițiștii din Alexandria au oprit în trafic un autoturism, pe strada Dunării.

La volan cse afla un bărbat în vârstă de 32 de ani, din localitate. Când s-au apropiat de sofer, agenții au constatat că acesta mirosea puternic a alcool, așa că au hotărât să îi testeze alcoolemia. Rezultatul a indicat o valoare de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge necesare stabilirii alcoolemiei.

Când au verificat în bazele de date ale Poliției Române, polițiștii au constatat că acestuia îi fusese anterior suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice. Șoferul s-a ales cu dosar penal, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propusă soluție prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Alexandria.

Vezi mai mult
Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *