Connect with us

Politică

PSD Teleorman și-a prezentat noua achiziție! Cornel Gogan, fostul președinte al PNL Videle, adus de Adrian Gîdea în conferință de presă ca „membru marcant al PSD”!

Publicat

de

Ba p-a mă-tii!
Așa ar putea fi descrisă, pe scurt, conferința de presă organizată astăzi de PSD Teleorman.
Nu a fost vorba nici de bugetele primăriilor din județ, nici de televiziunea în care Victor Drăgușin vrea să investească din bugetul local aproape 500.000 euro, televiziune care ar aparține chiar lui Mădălin Borș, vicepreședintele PSD Teleorman.
Nimic din toate acestea, altfel subiecte fierbinți, care ar interesa opinia publică și cetățenii județului.
Scopul conferinței a fost, de departe, de a le arăta celor de la PNL că un membru al lor, care conducea o organizație locală, a venit fuguța la PSD, unde va primi…nimic, conform declarațiilor celor doi protagoniști.
Așadar, Cornel Gogan, care a demisionat din PNL pe motiv de asa zisă dictatură, instituită de președintele partidului, Eugen Pîrvulescu, pe care l-a comparat cu Kim Jong-un, îl va cunoaște mai mult decât și-ar fi dorit vreodată pe Victor Drăgușin, președintele Organizației PSD Alexandria, sub „tutela” căruia tocmai a intrat.
Iar dacă pe Pîrvulescu l-a considerat dictator, pentru că nu a rezonat cu interesul oamenilor lui Orban rămași în PNL, nu putem decât să îi urăm succes în interacțiunea cu primarul Alexandriei, despre care se spune că este un om fără scrupule, care nu ezită să mimeze eleganța, atunci când o folosește ca armă de partid.
Culmea este că fostul liberal se prezenta, în urma cu câteva zile, ca fiind o persoană rebelă, care nu ascultă de nimeni, iar aruncatul în bratele PSD este un sport extrem, care nu are nici o legatură cu calitățile umane pe care acesta le invocă peste tot.
Ceea ce nu știe fostul liberal sau încă nu vede este felul în care a fost folosit de dinozaurii din PSD Teleorman, transformându-l pe într-o săgeată politică, postură de care fostul președinte al PNL Videle se va sătura rapid.
Pentru că noul partid nu ii oferă nimic, cel puțin oficial.
Nici măcar notorietate. Iar despre experiența politică pe care Cornel Gogan spune că vrea să o obțină, prin această mișcare, nu putem spune decât că dacă acesta este locul în care vrea să se afirme, este un „caz pierdut”.

Video Conferință: