Connect with us

Politică

Primăria Alexandria oferă JUMĂTATE DE MILION DE EURO unei televiziuni care NU EXISTĂ

Publicat

de

Se întâmplă în Alexandria! În timp ce primarul Victor Drăgușin cere mai mulți bani de la Consiliul Județean, Primăria Alexandria oferă JUMĂTATE DE MILION DE EURO unei televiziuni care NU EXISTĂ!
Informația a fost dezvăluită de consilierul local Gabriel Bulumac, care se declară șocat de tupeul și ipocrizia edilului nostru.
Pentru cei care nu sunt la curent cu noutățile din ultima săptămână, vă informăm că la Consiliul Județean Teleorman a fost scandal pe împărțirea banilor veniți de la Guvernul României.
Adrian Gîdea, președintele PSD Teleorman și președintele Consiliului Județean, a împărțit singur sumele de bani alocate pentru primăriile din județ și a cerut consilierilor județeni ai PNL să voteze cu ochii închiși marea împărțeală, în forma dorită de PSD.
Evident că acest lucru nu s-a întâmplat, iar liberalii au amânat ședința, ceea ce a declanșat o adevărată tragedie la nivel de partid, „aruncată” în spațiul public prin diferite canale media agreate și plătite de PSD, cele mai multe cu rating aproape zero.
Manipularea a curs toată săptămâna, iar ipocrizia ridicată la rang de interes public a fost rostogolită în media locală constant, cu scopul de a arăta populației cât de rău e PNL că nu vrea să accepte scurgerea banilor publici către primăriile de orașe și municipii, care, fie vorba între noi, arată ca după o criză mondială în forma continuată.
Primarul Alexandriei și primarul municipiului Roșiorii de Vede au fost cei care s-au plâns cel mai tare de faptul că liberalii nu sunt de acord cu sumele propuse de Adrian Gîdea pentru primăriile pe care le conduc.
Mai mult, cei doi primari, care nu se pot lăuda că au realizat prea multe pentru comunitățile lor, s-au victimizat și au insinuat că liberalii ” pedepsesc oamenii din Alexandria și Roșiori.
Ipocrizia a ținut doar două zile, până când consilierul local Gabriel Bulumac a devoalat adevăratul motiv pentru care primarul Alexandriei vrea sume mai mari de bani, deși, în decembrie 2021, a mai primit 50 de miliarde lei vechi la buget.
Așadar, Primăria Alexandria vrea să plătească nu mai puțin de CINCI SUTE DE MII DE EURO unei televiziuni locale care încă NU EXISTĂ.
Sediul presupusei televiziuni este încă în construcție, iar la clădirea respectivă lucrează de zor o societate căpușă care aparține tot Primăriei Alexandria, TR Administrare Imobile, unde angajații fac, în realitate, propaganda de partid în timpul serviciului, pe banii cetățenilor din Alexandria.
Strigător la cer este faptul că tunul care se pregătește este „pe față”, însă, deocamdată, nici un organ de cercetare penală nu s-a autosesizat, ca în alte cazuri.
Elementele clare de abuz în serviciu aproape că „strigă” să fie cercetate, însă o plângere penală din partea consilierilor care chiar iubesc Alexadria nu ar strica deloc.
Mai mult, televiziunea programată să înghită jumatate de milion de euro din banii cetățenilor din Alexandria, ar aparține vicepreședintelui PSD Teleorman, Mădălin Borș, care, de altfel, se implică activ atât în planurile de amenajare, cât și în formatul viitoarelor emisiuni, susțin surse apropiate de propaganda de partid a PSD.