Connect with us

Știri

IPJ Teleorman intervine în conflictul de la Băbăița: „Conducerea școlii știa de bătaia dintre eleve”

Filmulețul publicat de www.totalimpact.ro ieri, în care o elevă a școlii din localitatea Băbăița, județul Teleorman, este bătută de o colegă, pe stradă, a intrat în atenția polițiștilor.
În această dimineață, adolescenta agresată a fost audiată, în prezența părinților, însă a declarat că nu dorește să depună plângere împotriva colegei care a bătut-o.
Conducerea școlii la care învață cele cele două protagoniste din filmulețul prezentat știa de acest uncident încă de atunci, însă a considerat că este „o ceartă între copii”, la fel cum consideră și familia elevei „tăvălite” pe câmp.
„În legătură cu informațiile apărute în spațiul public pe o rețea de socializare, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman, este abilitat sa comunice următoarele:
În urma verificărilor efectuate a rezultat că,agresiunea ar fi avut loc în data de 13.01.2022 în afara orelor de curs, în localitatea Babaita, județul Teleorman, între două eleve de 13 ani respectiv 14 ani.

Conducerea școlii luase la cunoștință despre eventimentul în cauză, fapt pentru care, parinții celor două eleve, au fost chemate la școală pentru consiliere fară a fi sesizată poliția.

Polițiștii s-au sesizat în urma apariției pe rețelele de socializare a înregistrării și în ziua de 23.01.2022 în prezenta părinților, eleva de 14 ani, agresată, a fost invitată la sediul Postului de Politie pentru audiere.

În urma audierii, victima nu doreste sa depună plângere motivând că a fost o simpla ceartă între ele fără a degenera în acte de  violență” se arată într-un comunicat de presă al IPJ Teleorman.

Video incident:

Susține-ne activitatea

GMC WEN DESIGN