Connect with us

Știri

Spărgatorii de cavouri din Teleorman au fost arestați!

Publicat

de

În urma perchezițiilor s-au găsit bani și bijuterii furate din cavouri.

Hoții care au spart mai multe cavouri în cimitirele din Teleorman au fost arestați.

În urma perchezițiilor efectuate marți dimineață la domiciliile suspecțil

or, au fost gasite bani si bijuterii sustrase din cavourile decedaților.Stiri Totalimpact.ro Spărgatorii de cavouri din Teleorman au fost arestați. În urma perchezițiilor s-au găsit bani și bijuterii furate din cavouri.Potrivit IPJ Teleorman, cinci persoane bănuite ar fi patruns in cavouri, prin forțarea ușilor de acces ale cavourilor.
De asemenea, persoanele bănuite ar fi săvârșit 24 de fapte, în 5 localități din județul Teleorman:
Buzescu, Poroschia, Drăgănești Vlașca, Turnu Măgurele și Alexandria.
Bunurile furate în urma săvârșirii infracțiunilor ar fi fost valorificate în municipiul București, la o casă de amanet.

Cele cinci persoane bănuite au fost prezentate instanței de judecată, care a dispus luarea măsurii arestării preventive față de acestea, pentru 30 de zile.

Reamintim că, la data de 25 ianuarie 2022, polițiștii din cadrul inspectoratelor de poliție județene Teleorman și Giurgiu, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Videle, au efectuat 5 percheziții, în județul Giurgiu și în municipiul București.

totalimpact.ro stiri Spărgatorii de cavouri din Teleorman au fost arestați. În urma perchezițiilor s-au găsit bani și bijuterii furate din cavouri.

În activități, au fost angrenați polițiștii de investigații criminale, de ordine și siguranță publică și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul inspectoratelor de poliție județene Teleorman și Giurgiu.