Connect with us

Politică

PSD a pus subprefect la Teleorman! El se jură că nu fură, în fața șefilor de la MAI

Publicat

de

Benone Rababoc, primarul care a pierdut Primăria Talpa la ultimele alegeri locale, a fost adus de conducerea partidului la Prefectura Teleorman, în urma împărțirii funcțiilor politice în județe!
Hai să vedem ce îl recomandă. Despre Rababoc știm că:
– a fost primar mai multe mandate, până oamenii au decis că nu îl mai vor;
– are o Asociație Agricolă, cam singura care prosperat în comuna pe care a condus-o atâția ani, asociatie care a fost implicată într-un scandal, după ce un om a murit strivit de tractorul primarului, în timp ce îi încărca cerealele de la câmp;
– a fost un om de bază al lui Liviu Dragnea.
– în ultimii 20 de ani a avut doar funcții publice, toate generate de politică.
Acestea, însă, nu sunt singurele „realizări”, sunt doar cele vizibile, de care știe toată lumea. Pe surse, aflăm că, special pentru domnia sa, PSD Teleorman ar fi vrut să mai înființeze o societate „căpușă”, finanțată din bani publici, pe care să o conducă, pe modelul celor care căpușează Primăria Alexandria, însă despre acest „underground” vom relata separat.
Cu privire la activitatea de subprefect, acum când această funcție este, oficial, numire politică, conducerea PSD consideră că este omul potrivit, având în vedere experiența îndelungată in administrația publică locală.
Despre rezultatele acestei perioade „îndelungate” nu prea se vorbește, dar dacă a pierdut ultimele alegerile, putem spune că nu prea s-au văzut.
Poate, cine știe, la Prefectura Teleorman domnul Rababoc va avea o revelație și va „imprăștia” din experiența sa în dreapta și în stânga, astfel încât teleormănenii să simtă și ei că există.