Connect with us

Știri

Polițistul prins drogat și băut la volanul unei mașini furate era în papuci și susține că a mâncat covrigi cu mac, nu s-a drogat cu opiu.

Publicat

de

Polițistul prins drogat și băut la volanul unei mașini furate era în papuci și susține că mâncat covrigi cu mac, nu s-a drogat cu opiu.

Preoții care cântau cu el de cinci ani spun că era băiat cuminte, dar l-a stricat anturajul.

Vin informații noi despre polițistul din Alexandria prins băut și drogat la volanul mașinii furate din fata unui restaurant.
Agentul nu știe cum a ajuns cu mașina de livrări mâncare la Nanov, localitatea în care are domiciliul.
Cert este că nu era îmbrăcat adecvat pentru vremea de afară, era în papuci, confuz și se comporta ciudat.
După ce a fost testat de colegii de la Rutieră și aparatul drugtest a indicat faptul că ar fi consumat opiu, substanță obținută din mac din care se face heroina, agentul a spus că este o eroare, probabil din cauza faptului că a mâncat covrigi cu mac.
Despre faptul că era în papuci, în mijlocul iernii, nu a știut ce să spună și încă nu a explicat ce a fost în mintea lui când a plecat cu mașina restaurantului sau cum a ajuns acolo.
Cert este că prietenul cu care a petrecut locuiește undeva în centru, nu departe de localul de unde a luat mașina și, cel mai probabil, din cauza alcoolului amestecat cu droguri, nu și-a dat seama ce face.
Preoții de la Mănăstirea Crîngu, unde agentul cântă de câțiva ani, având gradul bisericesc de diacon onorific, susțin că era un „băiat cuminte” și consideră că această nefericită întâmplare a fost cauzată de anturaj.