Connect with us

Știri

În timp ce tinerii parăseau Alexandria, o directoare a fost angajată pe două salarii la stat, timp de cinci ani.

Publicat

de

Disputele dintre PSD și PNL pentru împărțirea bugetului județean scot la iveală chestiuni interesante, foarte bine ascunse, până acum, în birourile Consiliului Județean Teleorman.

Directorul Centrului Cultural Teleorman, Elena Laurenția Popa, a încasat, timp de cinci ani, două salarii de bugetar, în același timp.
Iar dacă vă gândiți ca doamna muncea în două locuri, ei bine, vă înșelați.
Numele directoarei figurează pe două contracte de muncă, în același interval orar, opt ore pe zi, la două instituții diferite din subordinea Consiliului Județean Teleorman: Biblioteca „Marin Preda”, unde apărea încadrată ca economist, și Centrul Cultural Teleorman, unde este director și în prezent.
La Biblioteca „Marin Preda”, Laurenția Popa a avut contract de muncă, normă întreagă, în perioada 2014-2019, în timp ce conducea, tot cu normă întreagă, Centrul Cultural.
Cum a reușit să acapareze două funcții la stat si să incaseze, în același timp, două salarii, încă nu a explicat nimeni.
Cert este că nu pare să aibă vreo remușcare că a ocupat locul unui tânăr, care poate nu ar fi fost nevoit să plece în lumea largă, dacă ar fi avut vreo șansă în Teleorman.
Acum, doamna cere de la buget, pentru funcționare si activități, nu mai puțin de 50 miliarde lei pentru „cultura” din Teleorman, o sumă imensă, care nu se justifică în nici un fel, având în vedere că Centrul Cultural se zbate de ani buni într-un anonimat complet.