Connect with us

Politică

George Simion: „Putin este un criminal care își iubește poporul”

Publicat

de

George Simion, deputatul AUR, cel care și-a construit imaginea prin faptul că nu respectă nici o regulă în Parlament, acolo unde a fost trimis de o parte a populației, șochează din nou.

Invitat la emisiunea lui Răzvan Dumitrescu de la Antena 3, copreședintele AUR încearcă să se delimiteze de Rusia și președintele Putin, după ce a devenit, cumva, parte din această propagandă.
„Putin este un criminal care își iubește poporul”, a concluzionat Simion, convins fiind că această declarație va spulbera o parte dintre bănuielile legate de agenda sa ascunsă.
Practic, George Simion ne spune că Putin este un naționalist cu suflet, care omoară doar străini.
Pentru cine nu a observat nonsensul din afirmațiile lui Simion, afirmații cu scop precis de a crea confuzie în ceea ce privește planurile sale de viitor, trebuie să precizăm că nimic nu este întâmplător.
Nu putem spune, de exemplu, despre un ucigaș dovedit că „este un criminal în serie care iubește oamenii”, cum nu putem spune despre un politician din AUR că are soluții pentru România.
Gargara, lupta pentru imagine și circul pe sute de milioane, bani și beneficii de la stat, nu reprezintă ceea ce românii au așteptat de la acest partid sau de la oricare altul.
„Putin este un criminal care își iubește poporul” nu sună foarte bine pentru noi, românii, așa că nu putem decât să sperăm că cineva va opri agenda lui George Simion, înainte de a fi prea târziu pentru noi.