Connect with us

Știri

Incredibil! Deși imaginile iadului sunt transmise live, Diana Șoșoacă ne spune că în Kiev nu sunt nu se întâmplă nimic/FOTO

Publicat

de

Rusofilii ajunși în Parlamentul României, sub numele de AUR, încep să își dea arama pe față și să ne arate adevăratul scop pe care îl au în România: manipularea și destabilizarea bazată pe discursuri populiste și circ continuu.

Totuși, imediat după izbucnirea războiului din Ucraina, propaganda rusă infiltrată în cel mai înalt for legislativ al țării noastre nu mai are puterea pe care o avea, iar popularitatea lor scade extrem de repede, mai ales după mesajele pro Rusia lansate în spațiul public.
Ultima încercare de manipulare a senatoarei rusofile Diana Șoșoacă a avut loc astăzi, chiar pe pagina ei oficială de
facebook.
Șoșoacă încearcă să îi convingă pe românii care o urmăresc că, de fapt, nu se întâmplă nimic la Kiev, în Ucraina, isr totul este o invenție a presei, la ordinul Uniunii Europene.


Nici imaginile transmise live de corespondenții de război, nici miile de refugiați de la granița României, nici discursurile amenințătoare ale lui Putin, în opinia ei, nu arată că s-ar întâmpla ceva acolo.
La postarea sa aberantă atașează câteva imagini de pe camerele de supraveghere din Kiev și susține că e liniște totală, comparând războiul lui Putin cu criza covid.
Covidul a fost inventat, războiul nu există, susține o senatoare în funcție a României. Doamne ferește!
Așteptăm să ne arate doamna Șoșoacă, printr-un live din Kiev, „liniștea” de acolo. Haideți, doamnă, call Police și mergeți personal să ne demonstrați că nu există război în Ucraina.