Connect with us

Știri

AUR, progandă pro Rusia pe față! Sub pretextul patriotismului, Simion și Șoșoacă acționează pentru destabilizare și dezinformare/VIDEO

Publicat

de

Este halucinant ce se întâmplă acum în România! Partidul rusofil, AUR, a ieșit pe baricade, după două zile în care pare că a așteptat noi instrucțiuni, în contextul războiului pornit de Putin la granița României.

Imediat ce Rusia a invadat Ucraina, principalii agitatori ajunși în Parlamentul României sub sigla AUR, George Simion și Diana Șoșoacă, au dispărut din spațiul public. Deși co-presedintele AUR susține că el și oameni din partidul său a protestat în fața Ambasadei Rusiei la București, joi, în ziua în care Rusia a invadat Ucraina, nimeni nu a văzut vreun live sau fotografii pe paginile sale de social-media.
Explicația lui Simion a fost ironică și sfidatoare: „mi s-a stricat telefonul”. Și lui, și tuturor celorlalți membri care au fost cu el, ca și cum noi, românii, am fi o nație de proști care ar lua acest răspuns de bun.
De sâmbătă, propagandiștii Rusiei în România, deghizați un patrioți, Simion și Șoșoacă, au revenit în forță, cu un tupeu de neimaginat și cu strategii antieuropene.
În timp ce Kiev-ul încearcă să reziste atacurilor rusești și arată lumii întregi ce înseamnă adevăratul patriotism, Simion blochează Bucurestiu-ul cu un protest anti Iohannis.
Șoșoacă s-a dus la graniță, unde a făcut liveu-ri prin care încearcă să își convingă următorii că, cităm, ” Ucraina se bombardează singură pentru a da vina pe ruși”, apoi începe sa jignească un bărbat care i-a spus să nu mai bată câmpii, strigându-i, printre altele, că Uniunea Europeană nu este bună. Culmea este că acțiunile senatoarei Șoșoacă se derulează sub ochii refugiaților ucraineni care au fugit, cu copiii în brațe, unde au văzut cu ochii, pentru a scăpa de gloanțe.
Propaganda rusă a AUR este pe față, iar autoritățile din România încearcă să fie „delicate” cu cei doi parlamentari agitatori, ajunși în cele mai înalte foruri legislative pentru a crea haos și a lupta, prin toate acțiunile lor, împotriva Uniunii Europene și NATO.
Deși este evident ce s-ar fi întâmplat dacă România nu ar fi membră NATO, propaganda rusă se desfășoară fără restricții, prin intermediul unui partid cu finanțări dubioase, apărut peste noapte în România anului 2020.