Connect with us

Știri

Încă un pesedist cu două salarii de la Stat! Finul primarului Victor Drăgușin, dublu angajat plătit din bugetul local/FOTO

Publicat

de

Dacă ați crezut că situația directoarei de la Centrul Cultural Teleorman, care a încasat două salarii din bugetul județean, este unică, v-ați înșelat.
Există și alți apropiați și membri ai PSD Teleorman, partidul care guvernează județul de peste 20 de ani.

Despre soții Teodorescu, finii primarului Victor Drăgușin , cel care conduce Alexandria de vreo 14 ani încoace, probabil ați mai citit în presă locală și chiar în presă centrală.
Pentru cei care nu au auzit de ei, facem o scurtă prezentare.
Fina, Cristina Teodorescu, este Director cabinet la Compartimentul Cabinet Primar, adică la nașul său, cu un salariu de 14.747 lei.
Finul, Octavian Teodorescu, este Director la SC Piețe și Târguri Alexandria, societate care apartine de Primaria Alexandria, cu un salariu de 9360 lei.
Având în vedere că fina câștigă mai mult, probabil finul s-a simțit frustrat, așa că nașul primar a decis să rezolve inechitatea și i-a mai dat un loc de muncă finului, tot la Primăria Alexandria, Nu într-o altă societate din subordine, cum ar fi TR Administrare Imobile, ci direct în instituția coordonatoare.
Informația a fost dezvăluită de consilierul local Gabriel Bulumac, pe care mai marii PSD îl demonizează pe unde apucă și prin cine se poate, pentru că nimeni, până acum, nu și-a permis să le devoaleze public manevrele financiare.
Astfel, aflăm că finul Teodorescu primește un al doilea loc de muncă plătit din bugetul local, remunerat cu 4.419 lei, pentru o prestație de 8 ore pe zi.
Tot cu 8 ore pe zi figurează și la SC. Târguri și Piețe SRL, astfel încât, cumulat, finul primarului Victor Drăgușin ajunge la… valoarea soției sale, Cristina.
Familia Teodorescu înghite acum cam 300 milioane lei vechi, lunar, din bugetul local. De la Primăria Alexandria.
În plus, la fel ca directoarea care avea două contracte de muncă, cu câte opt ore pe zi fiecare, finul primarului, Octavian Teodorescu, muncește, pe hârtie, 16 ore pe zi, ceea ce, teoretic, contravine legislației în vigoare, care prevede doar 12 ore pe zi, maxim.
Cumva, acum incepe sa fie foarte clar de ce tinerii părăsesc Alexandria. Cu subiect și predicat nume și prenume. În aparatul de stat, nu au loc de rude și cumetrii care au căpușat tot ce se putea. Acolo unde a mai rămas câte un loc liber, este plasat tot un apropiat al șefului sau un propagandist răsplătit pentru munca de partid.
Trist, revoltător și complet imoral pentru un oraș cârpit, pe care primarul nostru ni-l prezintă, zilnic, ca pe un fel de satelit al soarelui, unde oamenii sunt fericiți și profită din plin de realizările administrației publice locale.